Някой разполага ли с каталожни или други данни за разхода на масло на двигател 178B5000 1.2i ? Същият се поставя на доста модели фиат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на масло
Collapse
X
-
Re: Разход на масло
snake написа:Някой разполага ли с каталожни или други данни за разхода на масло на двигател 178B5000 1.2i ? Същият се поставя на доста модели фиат.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
stef написа:snake написа:Някой разполага ли с каталожни или други данни за разхода на масло на двигател 178B5000 1.2i ? Същият се поставя на доста модели фиат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:stef написа:snake написа:Някой разполага ли с каталожни или други данни за разхода на масло на двигател 178B5000 1.2i ? Същият се поставя на доста модели фиат.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: до stef
stef написа:snake написа:това разход за колко километра е ?А как точно да проверя дали трябва да долея масло..Знам че трябва да е малко над средата на края на пръчката. Но аз вече направих 9100км и все си стои на същото място. Възможно ли е изобщо да не харчи масло двигателя??? Верно, че е на 70000 ама....
FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
може е ! що да не може ! радвай са !Ако и цвета е същия както когато си го налял направо да знаеш че на колата тия километри и са Реални ! На типото 1.4 пише че трябва да гори 5 мл на 1000 км или 500мл на 10000 ам нали ви казах там в една друга тема 12 000 км = 6 литра общо отиде !!! начи сипал съм 4 и 2 съм долял ама ми прави впечатление че от ауспуха ми излиза и син дим над 5 хил оборота. Та тогава си мисля че го гори маслото а?
Verry Irresistible ..... By Givenchy
Коментар
-
divaka написа:stef написа:snake написа:това разход за колко километра е ?А как точно да проверя дали трябва да долея масло..Знам че трябва да е малко над средата на края на пръчката. Но аз вече направих 9100км и все си стои на същото място. Възможно ли е изобщо да не харчи масло двигателя??? Верно, че е на 70000 ама....
. Виж си бензиновата помпа да не би да ти вкарва бензин в маслото. Другият вариант - антифриз в маслото. И двата варианта не са много добри
Да не ти пука, хората зъб си вадят та ти за едно масло
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ILLUSi0N написа:Ако и цвета е същия както когато си го налял направо да знаеш че на колата тия километри и са Реални !Освен че смазва маслото трябва и да събира ’буклика’ от двигателя - то иначе защо ти е маслен филтър???
ILLUSi0N написа:На типото 1.4 пише че трябва да гори 5 мл на 1000 км или 500мл на 10000 ам нали ви казах там в една друга тема 12 000 км = 6 литра общо отиде !!! начи сипал съм 4 и 2 съм долял ама ми прави впечатление че от ауспуха ми излиза и син дим над 5 хил оборота. Та тогава си мисля че го гори маслото а?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
snake написа:Виж си бензиновата помпа да не би да ти вкарва бензин в маслото.snake написа:Другият вариант - антифриз в маслото.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Хмм цвета се е променил, но в никакъв случай не е черно още...Иначе за км не знам дали са реални, но като гледа едно приятелче, дето има сервиз, каза че в никакъв случай не е над 100000..Така че съм много радостен, че попаднах на колицата..Тук ми предлагат някакво масло Liqui Moly. Някой да го е чувал и да има инфо за него???Ето и линк ако някой се интересуваwww.atu.de - Öle - MotorÖle - 10W40FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:.........Тук ми предлагат някакво масло Liqui Moly. Някой да го е чувал и да има инфо за него???Ето и линк ако някой се интересуваwww.atu.de - Öle - MotorÖle - 10W40
Коментар
-
Така е ... ама ако не се е сменил цвета на маслото - втори пън недей налива такова .... Освен че смазва маслото трябва и да събира ’буклика’ от двигателя - то иначе защо ти е маслен филтър???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар