Някой разполага ли с каталожни или други данни за разхода на масло на двигател 178B5000 1.2i ? Същият се поставя на доста модели фиат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на масло
Collapse
X
-
Re: Разход на масло
snake написа:Някой разполага ли с каталожни или други данни за разхода на масло на двигател 178B5000 1.2i ? Същият се поставя на доста модели фиат.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
stef написа:snake написа:Някой разполага ли с каталожни или други данни за разхода на масло на двигател 178B5000 1.2i ? Същият се поставя на доста модели фиат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:stef написа:snake написа:Някой разполага ли с каталожни или други данни за разхода на масло на двигател 178B5000 1.2i ? Същият се поставя на доста модели фиат.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: до stef
stef написа:snake написа:това разход за колко километра е ?FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
може е ! що да не може ! радвай са ! Ако и цвета е същия както когато си го налял направо да знаеш че на колата тия километри и са Реални ! На типото 1.4 пише че трябва да гори 5 мл на 1000 км или 500мл на 10000 ам нали ви казах там в една друга тема 12 000 км = 6 литра общо отиде !!! начи сипал съм 4 и 2 съм долял ама ми прави впечатление че от ауспуха ми излиза и син дим над 5 хил оборота. Та тогава си мисля че го гори маслото а?Verry Irresistible ..... By Givenchy
Коментар
-
divaka написа:stef написа:snake написа:това разход за колко километра е ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ILLUSi0N написа:Ако и цвета е същия както когато си го налял направо да знаеш че на колата тия километри и са Реални !ILLUSi0N написа:На типото 1.4 пише че трябва да гори 5 мл на 1000 км или 500мл на 10000 ам нали ви казах там в една друга тема 12 000 км = 6 литра общо отиде !!! начи сипал съм 4 и 2 съм долял ама ми прави впечатление че от ауспуха ми излиза и син дим над 5 хил оборота. Та тогава си мисля че го гори маслото а?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
snake написа:Виж си бензиновата помпа да не би да ти вкарва бензин в маслото.snake написа:Другият вариант - антифриз в маслото.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Хмм цвета се е променил, но в никакъв случай не е черно още...Иначе за км не знам дали са реални, но като гледа едно приятелче, дето има сервиз, каза че в никакъв случай не е над 100000..Така че съм много радостен, че попаднах на колицата..Тук ми предлагат някакво масло Liqui Moly. Някой да го е чувал и да има инфо за него???Ето и линк ако някой се интересуваwww.atu.de - Öle - MotorÖle - 10W40FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:.........Тук ми предлагат някакво масло Liqui Moly. Някой да го е чувал и да има инфо за него???Ето и линк ако някой се интересуваwww.atu.de - Öle - MotorÖle - 10W40
Коментар
-
Така е ... ама ако не се е сменил цвета на маслото - втори пън недей налива такова .... Освен че смазва маслото трябва и да събира ’буклика’ от двигателя - то иначе защо ти е маслен филтър???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар