клатеше ми се едната свещ, извадих я открих, че резбата е развалена, опитах се да сложа нова не стана,върнах пак старата с развалвната резба, изкочи обаче веднъж удари капака сега пак я сложих, но може пак да изкочи, някой знае ли какво е решението.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клатеше ми се едната свещ
Collapse
X
-
u_bo
Re: клатеше ми се едната свещ
kokopati написа:клатеше ми се едната свещ, извадих я открих, че резбата е развалена, опитах се да сложа нова не стана,върнах пак старата с развалвната резба, изкочи обаче веднъж удари капака сега пак я сложих, но може пак да изкочи, някой знае ли какво е решението.
-
Зависи колко е развалена резбата. Може да се пооправи сегашната - с метчик или плашка(така и не запомних кое за коя резба беше). Ако не - може да се направи втулка и свещта ти ще бъде с по-малък диаметър от сегашния. Но това при някой който разбира.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
stanleyhacker написа:Зависи колко е развалена резбата. Може да се пооправи сегашната - с метчик или плашка(така и не запомних кое за коя резба беше). Ако не - може да се направи втулка и свещта ти ще бъде с по-малък диаметър от сегашния. Но това при някой който разбира.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:stanleyhacker написа:Зависи колко е развалена резбата. Може да се пооправи сегашната - с метчик или плашка(така и не запомних кое за коя резба беше). Ако не - може да се направи втулка и свещта ти ще бъде с по-малък диаметър от сегашния. Но това при някой който разбира.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Tornado написа:stanleyhacker написа:Зависи колко е развалена резбата. Може да се пооправи сегашната - с метчик или плашка(така и не запомних кое за коя резба беше). Ако не - може да се направи втулка и свещта ти ще бъде с по-малък диаметър от сегашния. Но това при някой който разбира.kokopati ,koichop@abv.bg
Коментар
-
u_bo
stanleyhacker написа:може да се реши тоя момент с по-яка прахосмукачка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар