Колеги, как се прекъсва бензиновата помпа, че да не работи докато шофираме на газ ?Къде е релето за нея ?Моля за подробности, Мерси!колата е Браво 1.6
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прекъсване на бензинова помпа
Collapse
X
-
Аз я прекъснах при бушона й - намира се под пластмасовия капак в средата на коша като гледаш отпред - леко в ляво - захванат за задната стена на коша.Поне при мен там са бушони за помпата и моното и релето на помпата и моното.Има 2 10А бушона - първия е за помпата, но при мен де.Слагаш едно реле - на нормално затворен контакт да е - и като включиш на газ да отвори контакта и да спре помпата.Ток му пуснах от газовия клапан - като се появи там + работата е готова.Виж в Газови Уредби - имаше една тема там със снимки.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Аз я прекъснах при бушона й - намира се под пластмасовия капак в средата на коша като гледаш отпред - леко в ляво - захванат за задната стена на коша.Поне при мен там са бушони за помпата и моното и релето на помпата и моното.Има 2 10А бушона - първия е за помпата, но при мен де.Слагаш едно реле - на нормално затворен контакт да е - и като включиш на газ да отвори контакта и да спре помпата.Ток му пуснах от газовия клапан - като се появи там + работата е готова.Виж в Газови Уредби - имаше една тема там със снимки.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар