Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сваляне таблото на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сваляне таблото на Браво

Днес ръчках поплавъка в помпата да си оправя стрелката на бензина, но не се оправи и според мен не дава добър контакт при таблото, та да питам как най лесно да го сваля, и да питам пластините на под волана на щифтове ли са ?
    Fiat Bravo 1.4 12v

лесно се сваля развиваш 3-те болта от горната страна оттам чупиш волана на долу и зад него излизат още два като ги свалиш аз имах и на това за парното отстрани до дватата махаш и там и го махаш след като свалиш пласмасата остава само таблото сваляш 4-те болта и дърпаш сме като го гледаш отзат внимавай много с крушките че някой са мостчета да не им смениш местата че аз патих така от недоглеждане и сега си имам едно кабелче на таблото (отзад)
    1.6 16v 96 г. 103 hp.
    България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
    Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

... И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ ДАВАЙ "КОНТАКТ" АКО ТАБЛОТО Е ВСЕ ОЩЕ С ОТКАЧЕНИ БУКСИ !!!

Коментар

ogi28b написа:
        ... И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ ДАВАЙ "КОНТАКТ" АКО ТАБЛОТО Е ВСЕ ОЩЕ С ОТКАЧЕНИ БУКСИ !!!
        Освен ако вече не ти е светнала лампата за еърбега - тогава можеш да си даваш на контакт
        Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

А също така ми казаха да премеря бушоните с мултицет, кои точно бушони да меря ?
          Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Датчика за нивото на горивото и отчитането му на таблото нямат общо с бушоните Ако мериш бушони с мултицет, ще бъде чиста загуба на време.

Коментар

Working...
            X