Здравейте, страшно се кефа на сайта :D моля ви за помощ. Купих си пунто 1.1 55 кончета преди няколко месеца и сам много доволен, проблема е следния,струва ми се че парното е слабо и изкам да попитам дали е нормално стрелката на таблото на уреда на температурата да стои когото е загряла нормално колата, още преди първата черта, а перката за охлаждане да се включва когато стрелката застане на първата черта. Или къде нормално трябва да стои стрелката. И другото ми питане, нормално ли е да има налягане в резервоара.Много благодаря предварително, може да ми оставите телефон, аз ще ви се обадя. :P :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВЪПРОСЧЕ ОТНОСНО ПУНТО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Collapse
X
-
Re: ВЪПРОСЧЕ ОТНОСНО ПУНТО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
pepiko написа:Здравейте, страшно се кефа на сайта :D моля ви за помощ. Купих си пунто 1.1 55 кончета преди няколко месеца и сам много доволен, проблема е следния,струва ми се че парното е слабо и изкам да попитам дали е нормално стрелката на таблото на уреда на температурата да стои когото е загряла нормално колата, още преди първата черта, а перката за охлаждане да се включва когато стрелката застане на първата черта. Или къде нормално трябва да стои стрелката. И другото ми питане, нормално ли е да има налягане в резервоара.Много благодаря предварително, може да ми оставите телефон, аз ще ви се обадя. :P :PEx. Grande Punto Driver
Реклама
Collapse
Коментар