Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВЪПРОСЧЕ ОТНОСНО ПУНТО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ВЪПРОСЧЕ ОТНОСНО ПУНТО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Здравейте, страшно се кефа на сайта :D моля ви за помощ. Купих си пунто 1.1 55 кончета преди няколко месеца и сам много доволен, проблема е следния,струва ми се че парното е слабо и изкам да попитам дали е нормално стрелката на таблото на уреда на температурата да стои когото е загряла нормално колата, още преди първата черта, а перката за охлаждане да се включва когато стрелката застане на първата черта. Или къде нормално трябва да стои стрелката. И другото ми питане, нормално ли е да има налягане в резервоара.Много благодаря предварително, може да ми оставите телефон, аз ще ви се обадя. :P :P
    ФИАТ ПУНТО 1 1.2/75

Re: ВЪПРОСЧЕ ОТНОСНО ПУНТО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

pepiko написа:
    Здравейте, страшно се кефа на сайта :D моля ви за помощ. Купих си пунто 1.1 55 кончета преди няколко месеца и сам много доволен, проблема е следния,струва ми се че парното е слабо и изкам да попитам дали е нормално стрелката на таблото на уреда на температурата да стои когото е загряла нормално колата, още преди първата черта, а перката за охлаждане да се включва когато стрелката застане на първата черта. Или къде нормално трябва да стои стрелката. И другото ми питане, нормално ли е да има налягане в резервоара.Много благодаря предварително, може да ми оставите телефон, аз ще ви се обадя. :P :P
    Добре дошъл във форума !1.Стрелката на уреда е нормално да стои в средата при загрял двигател,изправен термостат и обезвъздушена система...+_малко около средата2.Вентилатора вкл.~едно деление нагоре от средата-ако с-мата е обезвъздушена и датчика за вкл.е изправен3.За налягането в резервоара-на практика има малко налягане,въпреки ,че има клапан за вентилация,управляван от ЕКУ-с-мата за вентилация на резервоара-парите минават през съда с активен въглен и се засмукват от двигателя за изгаряне.Като най-първо ,мога да ти препоръчам да обезвъздушиш с-мата-приложение картинката- от двете пробки А и В /или една при някои изпълнения...Пращам ти и ЛС...Успех !
    Прикачени файлове
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

МНОГО БЛАГОДАРЯ. !!!!! :D
      ФИАТ ПУНТО 1 1.2/75

Коментар

Working...
      X