Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с оборотите на Браво 1.6 16V.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Petar_Bravo написа:
    Здравейте:Незнам защо толкова гледате на стъпков мотор,ако колата е с пласмасовите колектори това моторче няма чистене.Мое мнение (големия разход,лоша работа на двигателя,загуба на обороти и гаснене)аз мисля смяня и презацепване на ангренаж(не видях но мисля че не си го сменял).Моето браво си гаснеше, когато си иска губеше обороти мощнос беше голям ужас.Ако на диагностика не излизат грешки помисли за разминаване ангренаж.Успех
    да определено имаш право и аз си мислих доста за ангренажен ремък. И даже попитах майсторите дали не е от това проблема но те отрекоха ...... на диагностиката на елкона ми казаха че нямало грешки. Определено ще сменя всички консумативи като за начало. Дано да се отърва само с уплаха и да не е нещо по сериозно.
    от Golf3 1.6 Mi на BRAVO 1.6 16V (с газов инжекцион)

Коментар

Провери вакуума.Ако е наред и наистина нямаш грешки в ECU-то значи проблема е механичен. Друг вариант - пробвай с подновяване на софтуера на ECU-то, иначе казано препрограмиране на компютъра на инжекциона. Евентуално могат и да пробват да ти направят зануляване на Self-adaptive parameters (буквално преведено самонастройващи параметри).
      Golf lll 2.0 113 hp /American Edition

Коментар

Working...
      X