Ще бъда кратък блъснах колата ударът не е силен но успя да изкриви капака и да счупи бронята , фарът е влязал навътре, но не с много (фарат е здрав) и най-много се интересувам какво седи зад този ляв фар , аз лично виждях някакъв радиатор , най-много се притеснявам че като бръкнах там и имаше доста масло и то прясно.... (по радиатора и под него има нещо като кора) Много ще ми помогнете ако ми споделите за какво става на вапрос и може ли с тая кола да се иде до софиа и да се върне защото сестра ми трябва да иде на изследвания...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги въпросат е доста спешен Браво 1.9 JTD
Collapse
X
-
пък една снимка ще улесни мноооого обясненията. Снимай и да видим за какво точно говориш.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Съжелявам колата не е в мен иначе сега при първа възможност ще снимам за да ме опътите иначе след малко отива на майстор намери се друга кола с която да заминат защото с това втвърдяване на волана и тия спирачки май не е много сигорно а иначе това масло беше доста прясно незнам какво може да е закачило но пипах и 2та радиатора и нямат нищо по тях освен че на радиатора за климатика (не сигорен че за климатика , по малкия радиатор точно зад фара) има опряна една пластмаса при удара но я бутах насам натам не го е огънала няма драскотина по него...Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
колега, ние ударихме Пунтака по подобен начин, но от другата страна (от дясно) и в момента имаме проблем с водата, въпреки че резервоарът за охлаждането е чак отляво и няма никакъв видим теч. Не знам при теб къде е, но нашия започна да изпуска вода и да прегрява, така че погледни и това! Дано да нямаш големи поражения, но ние ужким от лек удар пък вече цял месец откриваме разни малки проблеми.По-добре първо я покарай да видиш дали има проблеми, пък тогава се впускай на по-дълго. А най-добре да я види някой "доФтор"Manowar forever!
Коментар
-
Маслото откъде ли е? - Има една кутия, наречена сепаратор, която служи за да отдели маслото под формата на капки, от "избягалите" газове от горивната камера (Blow-by vapours). След като маслото кондензира, по една тръбичка се стича в картера, а по друга тръбичка само въздухът, влиза в всмукателната тръба след дебитомера, преди турбината. Възможно е от там да се е посъбрало масло. Като си вземеш нов интеркуулер, накисни го в короселин За съжаление ако ти е пробит интеркуулера, много ще е трудно да дойдеш до софия. Не се подлъгвай че трябва да приготвиш 1500 лева. Само не съм сигурен дали на ЖТД и на бензиновите двигатели броните са едни и същи - мисля че на ЖТД нарочно има отвори точно заради интеркуулера, ама може и да бъркам, нека някой ме поправи.
Коментар
-
Tornado написа:Предлагам първо да учотчним за кое ляво става дума.Като си пред колата с лице към капака на двигатела на кое казваш ляв фар шофьорския или другия?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар