Здравейте, дайте малко повече инфо за описаната кола - какво и е по различното освен скоростната кутия? Ще съм благодарен за бързи отговори. Утре ще ходя да гледам една. Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 6 скорости
Collapse
X
-
Ами май само скоростната кутия Всички 6 скоростни , които съм гледал , са все 1.1 мотор и с 3 врати . Не знам дали има и с 5 http://www.punto.hit.bg/teh.htmlFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
-
ninjata написа:Моето е спортинг 1.2 16в 80кс но е мк2 разликата е че има спортни праговеспортен волан и заден спойлер по окачването незнам.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:ninjata написа:Моето е спортинг 1.2 16в 80кс но е мк2 разликата е че има спортни праговеспортен волан и заден спойлер по окачването незнам.
Коментар
-
Пунто HGT е с 5 скорости. Освен скоростната кутия други технически различия няма, само по интериора и екстериора. Другото което е - 6 скоростна кутия е доста кекава. Потвърдено многократно. Има проблеми със синхронизаторите и диференциала. Аз вчера счупих диференциал . Като я тестваш наблегни на скоростите. Ако се усъмниш и най-малко бягай от колата, че после трудно се намира точно тази кутия.Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар