Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Фиат Брава 1.4 12V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Фиат Брава 1.4 12V

Добър ден Имам фиат брава 1.4 12V имам проблем с инжекциона не върви на бензин и недържи оборотите искам да питам мога ли да видя по номера на рама и двигател какъв инжекцион ( номер ) е сложен и да търся части по този сериен номер

Твойта кола е моноинжекция ако не се лъжа, ето това е сайта в който по номер на рама ще получиш инф заколата си.А за оборотите проверили стъпковото моторче и имаш ли агуhttp://vin.alfaromeo-bg.com/index.php?
    Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

колега не е от ступковото моторче защото то си работи

Коментар

Газовата ти с емулатори ли е?Ламбда сондата как е ?Ходил ли си на диагностика за да видиш има ли грешки, и пробвал ли си да махнеш + на акумулатора за известно време и после да я пробваш
        Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

p3p1to написа:
          Добър ден Имам фиат брава 1.4 12в имам проблем с инжекциона не журжи на бензин и недурйи оборотите искам да питам мога ли да видя по номера на рама и двигател какъв инжекцион ( номер ) е сложен и да търся части по този сериен номер
          p3p1to написа:
          колега не е от ступкожото моторче защото то си работи
          Колега оправи си думите в червено защото не мога да ги намеря в тълковния речник.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
          X