Значи не знам как да Ви го опиша ,но като правя ляв завой нещо трака от дясната страна - НЕ е каре защото вече сменях и знам как тропа карето!По-отчетливо е и тропва само един-два пъти си спира!Появява се като навия волана до определен момент!Усещам го с волана като претропа и ме съмнява ,че е нещо сериозно ,като претропа волана леко предърпва!Усетих го наскоро и смятам да не карам колата докато не разбера какво е!Ако някой има предположение какво е моля да сподели или е имал същият проблем!Направо ми се реве!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Типо
Collapse
X
-
Може да провериш лагера, който е над пружината и под тампона на макферсона от дясно... Гайката, която е над тях (за стеблото на амортисьора) да не е разхлабена също - за всеки случай...AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
-
TRENDi написа:Може да провериш лагера, който е над пружината и под тампона на макферсона от дясно... Гайката, която е над тях (за стеблото на амортисьора) да не е разхлабена също - за всеки случай...
Коментар
-
Ще видя да го направя като имам време ,че тази седмица дори няма да съм у нас!А иначе това сериозно ли е с лагера ,понеже досега не ми се е случвала такава повреда?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Ще видя да го направя като имам време ,че тази седмица дори няма да съм у нас!А иначе това сериозно ли е с лагера ,понеже досега не ми се е случвала такава повреда?
Коментар
-
Re: Проблем с Типо
Predatorsi написа:Значи не знам как да Ви го опиша ,но като правя ляв завой нещо трака от дясната страна - НЕ е каре защото вече сменях и знам как тропа карето!По-отчетливо е и тропва само един-два пъти си спира!Появява се като навия волана до определен момент!Усещам го с волана като претропа и ме съмнява ,че е нещо сериозно ,като претропа волана леко предърпва!Усетих го наскоро и смятам да не карам колата докато не разбера какво е!Ако някой има предположение какво е моля да сподели или е имал същият проблем!Направо ми се реве!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Re: Проблем с Типо
Plastex написа:Predatorsi написа:Значи не знам как да Ви го опиша ,но като правя ляв завой нещо трака от дясната страна - НЕ е каре защото вече сменях и знам как тропа карето!По-отчетливо е и тропва само един-два пъти си спира!Появява се като навия волана до определен момент!Усещам го с волана като претропа и ме съмнява ,че е нещо сериозно ,като претропа волана леко предърпва!Усетих го наскоро и смятам да не карам колата докато не разбера какво е!Ако някой има предположение какво е моля да сподели или е имал същият проблем!Направо ми се реве!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ами оказа се това ,което най-малко очаквах - каре!Най-интересното беше ,че направо го е скъсала ,без обичайното тракане за карето ,без скъсани маншони - направо се беше скъсало Човека от сервиза каза ,че трябва да мина стенд и да ми проверят завоите т.е. да няма изместване да завива повече една от гумите!Минах стенд и не откриха нищо ,всичко си е нормално!Най-вероятно причината за скъсването е изпаднала зегерка ,как е изпаднала един Господ знае!Друго странно нещо ,е че придърпването на волана изчезна ,а колегата по-горе каза ,че след като е сменил карето ,придърпването не е изчезнало Всичко ми излезна 140 лева ,което е добре според мен(каре + смяна + стенд = 140 лв.)Айде със здраве...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар