Здравейте колеги,Брава 1,6 16в Газов инжекцион БардолиниОт няколко дни при работа на газ ми присветва лампа Чек инжекцияи започва да пуши сиво-бял дим, дюзите на бензина са отпушени - през ултразвукова ванаот специалист, имам чувството че ми гори едновременно и газ и бензин в авариен режим,Янис, снощи на излизане от Пловдив при пълна бутилка ми изпищя, че свършва газта и автоматично мина на бензин,превключих я ръчно обратно на газ и продължих, възможно ли е да е от газовия инжекцион?Предварително благодаря за мненията и съветите Ви.Пламен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем - свети лампата на инжекциона и пуши бял дим
Collapse
X
-
deadairplane
-
u_bo
Коментар
-
deadairplane написа:Тсъ с газова инжекция си те не влияе на МАП сензора, или не си написал тука точните симптоми или не си обяснил точно на Янко какви точно са симптомите.
Коментар
-
deadairplane
-
Проблема на колегата още не е разрешен днес говорих с него по телефона.Не може в един момент колата да започва да пуши въпросния дим и след малко да се оправя.На мен ми прилича на ламбда сонда.Помагайте.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Проблема на колегата още не е разрешен днес говорих с него по телефона.Не може в един момент колата да започва да пуши въпросния дим и след малко да се оправя.На мен ми прилича на ламбда сонда.Помагайте.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар