Купих обтегачи ( фиксатори) за вратите на Пунтака - че моите са счупени, обаче не съм свалял врата досега, за да ги сменя.Долната панта е ясна - там в средата има един болт, ама горната сякаш е нещо набито - дали се избива или се реже, защото в менюъла пише че ще имам нужда от нов "strap roll-pin" - което на мен ми прилича че май се избива и после се ползва ново. А ново откъде да си набавя... С триста зора намерих обтегачи....Помагайте!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой свалял ли е врата на Пунто?
Collapse
X
-
Yavor написа:Да ама горната панта не е с болт, а с някакъв шплент, който като се избие и се слага нов после.Няма болт - гледах - с болт е на Бравата...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Абе иситната е че има болт - даже се оказа че на шофьорската врата е паднал - намерих го в подкалника.Отдясно си го има - ама това не променя ситуацията за шплента.Малко ме притеснява вратата да я свалям - после ще имам зор с напасването.Оказа се че като сваля подкалника имам супер достъп точно до това което ми трябва.Сега остава да си купя един хубав шестограм 8мм щото моите се кривят като макарони.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар