Здравейте,аз съм на новия тук ,и ми е приатно да се запозная с други ,фенове на FIAT.Имам следния проблем,при топло време като запаля ,и започва едно цъкане ,все едно работи мигач .След извесно време спира,и пак започва.Смених релето на мигачите ,но не става пак си цъка.Колата е фиат типо 1,6 карборатор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТИПО-ПРОБЛЕМ.
Collapse
X
-
Здрасти нови-фен :P Ти провери ли си като си включиш всичките работи, които минават през релетата дали проблема се махва или...Например фарове-централно-ел стъкла, нагревател на стъклото и такива неща?щракането ритмично ли е като на мигачите точно?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Re: ТИПО-ПРОБЛЕМ.
TORINO_MOTOR написа:Здравейте,аз съм на новия тук ,и ми е приатно да се запозная с други ,фенове на FIAT.Имам следния проблем,при топло време като запаля ,и започва едно цъкане ,все едно работи мигач .След извесно време спира,и пак започва.Смених релето на мигачите ,но не става пак си цъка.Колата е фиат типо 1,6 карборатор.Карам Фиат Темпра 1.4 1995г.Всички екстри...
Коментар
-
Здравей !Идея: ако имаш изгоряла крушка на някои от мигачите - ефекта е точно това, което описваш. Запали, включи ляв мигач и огледай дали светят(мигат) и трите крушки (преден, страничен и заден мигач). Повтори процедурата като включиш десен мигач.При мен в резултат на лош контакт не работеше преден десен мигач и релето се побърка, но е направено умишлено - да ти сигнализира, че някоя крушка е изгоряла/не работи заради лош контакт )Поздрави и успех !Fiat Tipo 1.6 AGT
Коментар
-
Според мен не е мигачите проблема защото той пише че като го пусна и СПРА МИГАЧА почва едно лудо цъкане.Значи той спира мигача.Ако при спрян мигач му цъка и светят някой от мигачите тогава може проблема да е в тях.Ако това цъкане се получава при подаване на мигач то това е сто процента че някоя крушка не свети било че е изгоряла или пък има лош контакт в куплунга и.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар