Топката е вече в мен. Ориентирахте ме добре. Проблемът ми е, че последно време все не случвам с покупките си и в мен се зародиха мнителност и недоверие във всичко ( парен каша духа). Ще си избистря дилемите и се впускам в боя. Прииска ми се още повече да сменя возилата с Брава. Ще ви пиша след покупката. Благодаря ви за изчерпателните мнения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си купя ли Брава ?
Collapse
X
-
Здравей колега,Аз имам Брава 1.6 16v, много хубава колица, много добре набира, малко повечко гори, но на мен нещо ми е малко по-тежък десния крак. Иначе - Брава, Марея - за тези парички, едва ли намериш нещо по-хубаво. Ако си намериш и читав майстор - си решил всички проблеми. Аз си карам на бензин и честно казано, не смятам да си купувам стара кола дизел, просто рискът за прецакване на горивната система нараства, а там частите са мнооого по-скъпи отколкото на бензиновите двигатели.Иначе кой не иска колата му да харчи 5-6 дизел градско?Ти си преценяваш.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
Колега, аз също съм с Брава 1,6 103к. Моя съвет е да избереш дизела! като взех моята брава ми даде 25лв / 100км в града което ми беше много и сложих газ. виждам че не си по газта (вече и аз не съм) и няма да ти предлагам такава опция да слагаш газ макар че след това разхода става чудесен избери дизела и няма да сбъркаш коелгите от форума с дизел са мн доволни както виждаш. Успех в избора!Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар