Другари я кажете някой дали е свалял пръскалките за предния прозорец че моите нещо са запушени (особенно едната) и все ги дупча с една топлийка ама се оправят временно и като влезне пак някоя шушулка пак се запушват... Мисля че ако ги сваля да ги изчистя някакси ще се оправят или пък ако има няква течност дето ще ги "продуха" още по добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пръскалките за предния прозорец - запушени
Collapse
X
-
Аз моите съм ги свалял много пъти и ги кисна в препарат.Изчистват се няма проблем.Щипките за захващането са точно под дупките, от които пръска вода/препарат.По-лесно ще ги извадиш, ако махнеш обезшумяващата кора под капака== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
свалял съм ги поне няколко пъти поради тази причина. с топлийка ебааш дупките и вече кривят струята. не знам що се запушва, хем има цедка при сипването на течност. маха се една щипка от кората и се стиска с ръце щипката на пръскалката и тя излиза.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Airfan написа:Сваляш и киснеш в вода с лимонтозу, после в оцет. Кисни ги по няколко часа поне. След това ако продухване в двете посоки и си готов.
Коментар
-
Моите от два месеца са потопени в оцета, защото купих още две на старо но и те са почти запушени - но поне има нещо на колата, обаче явно моите съм им направил нещо с топлийките, щото нямат една с една струйки, които да са еднакви, тоя оцет слабо дава ефект - мизериите можеби не са варовикови, но идеята с препарата за канали ми хареса и ако и с него не стане - в крайна сметка са по 7 лева бройката на магазина.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар