Здравейте! Става въпрос за това, че скоростният лост на фиата ми обикаля яко около оста си. Купих си 3те щанги, имам и от типото което продавам на части "пеперудата". Пеперуда наричам това нещо което е захванато за рейката и разпределя движението от пръта на скоростния лост, посредством лостова система от 3 щанги, към самите скорости. Сигурен съм, че всеки които се е сблъсквал с това знае за какво говоря въпроса е дали успях да го обясня разбирамо.. Сега въпросът - понеже освен луфт в щангите имам луфт и то доста голям и във въпросната пеперуда.. мога да ли да я заменя с тази която имам, в смисъл трудно ли е ? Има един шплент отгоре - той се вади и тази част която се износва на пепрудата излиза нагоре. Има ли обаче достатъчно място да се извърши тази манипулация докато всичко си е на колата или трябва да я разглобя половината... НЯКОЙ правил ли го е ?? Ако да моля, да сподели как защото в неделя ще ходя да сменявам носачите и много ми се иска да оправя и този проблем след като имам всички части
много благодаря, че се опитахте да разберете какво искам да кажа

Коментар