Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се сменя крушка на фара на Пунто 2002 г.?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се сменя крушка на фара на Пунто 2002 г.?

Колеги,абе я кажете как се сменя крушка на фара на Пунто 2002 г.-шофьорския....никакво място няма, немога да си завра кебапчетата и си мисля че трябва да има някакъв трик)))Принципно пречи кутията с бушоните на калника,трябва ли да я разглобявам или как?Късите за на мноого трудно за смяна място а крушката за мъгла просто е невъзможно да се смени)))Редактирано заглавие.Колега прочети правилата.Модераторски екип на fiat-bg.org

Отгоре на фара има два болта и един отпред отвиваш ги и фара излиза малко напред и така става по лесно
    Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Filcov написа:
      Отгоре на фара има два болта и един отпред отвиваш ги и фара излиза малко напред и така става по лесно
      А няма ли да се размести центровката на фара, ясно че се центрова по друг начин,но като развия болтовете после ще мога ли да го върна в същото положение?

Коментар

)))))))

Много се извинявам на модераторския екип, щото явно съм затруднил трима души в повече да ми отворят темата)))Може ли да турнете опция за проверка на заглавията на темите, така йняма да се допускат никакви грешки)))Благодаря предварително)))

Коментар

еми аз използвах този начин за смяната им .... не се разместиха фатално ... след това леко си ги регулирах, тава ми се стори по добър вариант от колкото да си издера целите ръце
          Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

на халогена ли ше сменяш че неможеш да бръкнеш аз си бъркам без проблем там викни някои пичага с по малки ръце да ти го сложи вмето да си ги разглабяш и после да настроива Успех
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
            X