Здравейте! Когато си взимах фиатката е била леко почукната в бронята в следствие на което има незабележима цепнатина запълнена и боядисана старателно, НО след тукашните дупки и готини пътища като цяло започнаха да изкачат недостатъците на козметиката, а те са:Пластмасата (бронята) е хваната колкото да не се влачи по земята със всевъзможни рапидки, телове и свински опашки най-вече Има и леки поражения по ламарините на предницата, които държат бронята и евентуално поемат удар, демек вече са поели удара и са леко криви. След като започна да трака и вибрира нереално много цялата козметика и вече не се издържаше реших да сваля позачупените подкалници и да огледам с цел да я притегна където и както мога. Оказа се ,че има много не-захванати краища под фаровете и под радиатора, който също беше на свински опашки финно прикрити (ха ха ха), и в краищата на бронята.И започнах аз да гледам и да се чудя как и къде да я захващам и резултата след цялата работа беше почти задоволителен!За прикрепянето използвах винтоверт, няколко броя отверки, шайби и рапидки! Големия майтап падна когато ми трябваше една шайба с диаметър колкото 5 ст. и с помоща на винтоверта и няколкото налични боргии постигнах ето това --->v
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тракаща предница и малко смях ;) Колко ли струва една шайба?
Collapse
X
-
Тракаща предница и малко смях ;) Колко ли струва една шайба?
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
Re: Тракаща предница и малко смях Колко ли струва една ша
mancuzo написа:....За прикрепянето използвах винтоверт, няколко броя отверки, шайби и рапидки! Големия майтап падна когато ми трябваше една шайба с диаметър колкото 5 ст. и с помоща на винтоверта и няколкото налични бургии постигнах ето това --->vFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
-
При липсата на подходяща и невъзможността да отида да си купя ме осъни тази гениална идея Колата беше без гума, аз мръсен а близка железария нямаше. В колата винаги имам един тон ресто от по 1, 2, 5 и 10 стотинки които са идеален заместител, който не ръждясва и е с добра якост.Гледам темата, че е безинтересна и никой не пише за което се извинявам. Май освен на мен и чичо Нено на никой не се налага да импровизира.CSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Tornado написа:На момента не мога да се досетя за някоя импровизация ,но имам доста.CSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
bubachko
mancuzo написа:...Гледам темата, че е безинтересна и никой не пише ...
Коментар
-
Ние българите без чук, тел клещи и мамата неможем. На Пунтото като го взех му пърпореше гърнето, оказа се че има на тръбите, незнам з/о там, 2 дупки колкото цигара, закърпих ги с високотемпературен силикон и отгоре с латун естествено вързани с тел карах една година докато не се наложи да сменя гърнетата. А иначе на жигулите съм връзвал ауспуха с азбестов лист или платно.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар