Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тракаща предница и малко смях ;) Колко ли струва една шайба?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тракаща предница и малко смях ;) Колко ли струва една шайба?

Здравейте! Когато си взимах фиатката е била леко почукната в бронята в следствие на което има незабележима цепнатина запълнена и боядисана старателно, НО след тукашните дупки и готини пътища като цяло започнаха да изкачат недостатъците на козметиката, а те са:Пластмасата (бронята) е хваната колкото да не се влачи по земята със всевъзможни рапидки, телове и свински опашки най-вече Има и леки поражения по ламарините на предницата, които държат бронята и евентуално поемат удар, демек вече са поели удара и са леко криви. След като започна да трака и вибрира нереално много цялата козметика и вече не се издържаше реших да сваля позачупените подкалници и да огледам с цел да я притегна където и както мога. Оказа се ,че има много не-захванати краища под фаровете и под радиатора, който също беше на свински опашки финно прикрити (ха ха ха), и в краищата на бронята.И започнах аз да гледам и да се чудя как и къде да я захващам и резултата след цялата работа беше почти задоволителен!За прикрепянето използвах винтоверт, няколко броя отверки, шайби и рапидки! Големия майтап падна когато ми трябваше една шайба с диаметър колкото 5 ст. и с помоща на винтоверта и няколкото налични боргии постигнах ето това --->v
    Прикачени файлове
    CSI in the CAR !!!
    Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Re: Тракаща предница и малко смях Колко ли струва една ша

mancuzo написа:
    ....За прикрепянето използвах винтоверт, няколко броя отверки, шайби и рапидки! Големия майтап падна когато ми трябваше една шайба с диаметър колкото 5 ст. и с помоща на винтоверта и няколкото налични бургии постигнах ето това --->v
    Сигурно шайбата ще ти струва повече отколкото монетата. Като я гледам е от 1999г. т.е. от старите. И на мен ми се е налагало и съм ползвал за подобна цел 2лв. от същата година. Че той материала на монетата струва повече отколкото стайността и.чичо Нено
    Fiat Punto 1,1- 1996г.
    газ-бензин , "Lovato"

Коментар

При липсата на подходяща и невъзможността да отида да си купя ме осъни тази гениална идея Колата беше без гума, аз мръсен а близка железария нямаше. В колата винаги имам един тон ресто от по 1, 2, 5 и 10 стотинки които са идеален заместител, който не ръждясва и е с добра якост.Гледам темата, че е безинтересна и никой не пише за което се извинявам. Май освен на мен и чичо Нено на никой не се налага да импровизира.
      CSI in the CAR !!!

Коментар

На момента не мога да се досетя за някоя импровизация ,но имам доста.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          На момента не мога да се досетя за някоя импровизация ,но имам доста.
          С радост бих научил, ако се сетиш! Никога не е излишно да си имаме едно наум за това и онова!
          CSI in the CAR !!!

Коментар

ние така импровизирахме, че чак ни останаха болтове и рапидки след ремонта на бронята да беше казал - щяхме да ти заемем а иначе след близка среща със задницата на един Пасат бронята беше прегърнала гумата
            Manowar forever!

Коментар

mancuzo написа:
              ...Гледам темата, че е безинтересна и никой не пише ...
              Как ли пък не А ако си мислиш, че само ти имаш накичени жълтици по колата... моята е вече 2 години със старите двулевки под предната броня Друга доработка имам на дупката на края на деуцевката, точно където се събират двете тръбу в една. Та там има една тръба дето влиза, нещо останало от еко-работите на колата, съответно изгнила и скъсана и нямате идея колко ме дразнеше, точно под конзолата в купето се пада и пърди, и дига шум... а заварка - трудно, защото се пада нагоре и требе бая да се разкачи... та дупката е точно по мярка на болт 10 да влезе плътно без да се завие, а болт 12 не вла’а... та тука се включи гения. 10-ката е колкото батерийка от дистанционно за аларма и е меко - зацепи се перфектно с болта и дупката и си се зави та знае ли се Така е от почити 2 години и няма мърдане. Инак и аз съм кат’ Нено - има разбира се и други истъпления в сил "С тел и дъвка", за които не се сещам...

Коментар

Ние българите без чук, тел клещи и мамата неможем. На Пунтото като го взех му пърпореше гърнето, оказа се че има на тръбите, незнам з/о там, 2 дупки колкото цигара, закърпих ги с високотемпературен силикон и отгоре с латун естествено вързани с тел карах една година докато не се наложи да сменя гърнетата. А иначе на жигулите съм връзвал ауспуха с азбестов лист или платно.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

ненужно е да спомена че асбест е забранен от много години и е СИЛНО канцерогенен..даже както го опираш с пръститеиначе за гърнетата съм използвал смола такава каквто ползват на споилерите разни селяндури...2 години не са мръднали
                  фиат браво 1.4 12в
                  фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!

Коментар

Working...
                  X