Значи въпроса ми е следния купих си темпра, но таблото е доста зле Имам впредвид върхо самото таблото има някакво покритие, като гума седи, което бая се е скапало на места и седи едно такова лепкаво (горе-долу) как да го оправя ? може ли да се махне това чудо ? изобщо, ако някой е има такъв проблем ( а 100% съм сигурен, че е имал) да помага мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Табло на Темпра голям проблем помагайте
Collapse
X
-
Явор Митев
Веднага отговарям - разтвор на амоняк и вода...60/40 в полза на амоняка....търкаш с парцала здраво и всичко пада. Недостатък - смърди кат в обществен кенеф и едвам се трае, обаче пада лесно и лъсва невероятно...навремето моята темприна я изчистих цялата по този начин. Другото само размазва и беше ад...
Коментар
-
Авео написа:Веднага отговарям - разтвор на амоняк и вода...60/40 в полза на амоняка....търкаш с парцала здраво и всичко пада. Недостатък - смърди кат в обществен кенеф и едвам се трае, обаче пада лесно и лъсва невероятно...навремето моята темприна я изчистих цялата по този начин. Другото само размазва и беше ад...Обичам си работата.
Коментар
-
Явор Митев
Valentin_V написа:Авео написа:Веднага отговарям - разтвор на амоняк и вода...60/40 в полза на амоняка....търкаш с парцала здраво и всичко пада. Недостатък - смърди кат в обществен кенеф и едвам се трае, обаче пада лесно и лъсва невероятно...навремето моята темприна я изчистих цялата по този начин. Другото само размазва и беше ад...обаче пада лесно и лъсва невероятно...
Коментар
-
като го махнеш, вземи си матов черен спрей космос, пръскаш с него по вече чистото табло 4-5 пъти (или по гадното лепкаво нещо, ама ще трябва към 6 пъти да пръснеш), и става чудно. Боята е плътна и заличава почти всички деруги и драскотини, само най-дълбоките неможе.."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
аз го направих както каза pakumba само че нямах циф а го направих в гъба и прах за пране (марката не я знам майка ми даде ) става супер бързо и не оставата никакви следи лъсва самата пластмаса (важното е да не се натиска много и процедурата да се повтори 2-3 пъти за да не се надере въпреки че той праха се разтваря) с едно силиконово спрейче и наистина е като ново За момента съм го направил само на пепелника за проба , а и нямах време за таблото но наистина става перфектно това с амоняка и водата може и да действа но е безмислено според мен после да ти мирише колата на тая гадост Мерси на всички които отговорихакара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар