Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Табло на Темпра голям проблем помагайте

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Табло на Темпра голям проблем помагайте

Значи въпроса ми е следния купих си темпра, но таблото е доста зле Имам впредвид върхо самото таблото има някакво покритие, като гума седи, което бая се е скапало на места и седи едно такова лепкаво (горе-долу) как да го оправя ? може ли да се махне това чудо ? изобщо, ако някой е има такъв проблем ( а 100% съм сигурен, че е имал) да помага мерси предварително
    кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

и при мен едно време беше така. свалях го, с него в банята- циф и обратното на една гъба и търкане. след това със силиконов спрей за табло да се заличат драскотините и сичко ок
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

искаш да кажеш с това дето леко метално ? Това гуменото падна ли ?

Коментар

Аз го напрьсках сьс черен спреи[боя] за пластмаса.Това лепкавото се втвьрдява и не цапа вече.
        tempra 1,6

Коментар

Веднага отговарям - разтвор на амоняк и вода...60/40 в полза на амоняка....търкаш с парцала здраво и всичко пада. Недостатък - смърди кат в обществен кенеф и едвам се трае, обаче пада лесно и лъсва невероятно...навремето моята темприна я изчистих цялата по този начин. Другото само размазва и беше ад...

Коментар

Авео написа:
            Веднага отговарям - разтвор на амоняк и вода...60/40 в полза на амоняка....търкаш с парцала здраво и всичко пада. Недостатък - смърди кат в обществен кенеф и едвам се трае, обаче пада лесно и лъсва невероятно...навремето моята темприна я изчистих цялата по този начин. Другото само размазва и беше ад...
            А как изглежда после след като е изчистено лъщи ли как е.
            Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
              Авео написа:
              А как изглежда после след като е изчистено лъщи ли как е.
              обаче пада лесно и лъсва невероятно...
              Лъсва та светва даже...

Коментар

като го махнеш, вземи си матов черен спрей космос, пръскаш с него по вече чистото табло 4-5 пъти (или по гадното лепкаво нещо, ама ще трябва към 6 пъти да пръснеш), и става чудно. Боята е плътна и заличава почти всички деруги и драскотини, само най-дълбоките неможе..
                "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

аз го направих както каза pakumba само че нямах циф а го направих в гъба и прах за пране (марката не я знам майка ми даде ) става супер бързо и не оставата никакви следи лъсва самата пластмаса (важното е да не се натиска много и процедурата да се повтори 2-3 пъти за да не се надере въпреки че той праха се разтваря) с едно силиконово спрейче и наистина е като ново За момента съм го направил само на пепелника за проба , а и нямах време за таблото но наистина става перфектно това с амоняка и водата може и да действа но е безмислено според мен после да ти мирише колата на тая гадост Мерси на всички които отговориха

Коментар

Working...
                  X