Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сериозен проблем с Браво ДВГ работи много неравномерно.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сериозен проблем с Браво ДВГ работи много неравномерно.

Здравейтеотскоро имам това Браво 1.8... и от скоро почнаха проблемите... най-големият е че на бензин колата работи много не равномерно /на газ няма проблеми/ мени оборотите постоянно и не може да я фурсираш. Всъщност може като я припомваш но тогава стига до 3500 оборота и изведнъж пада на 1500 и от там не можеш да я пръднеш. За плавно подаване на газ и дума да не става направо гасне. Свешите са ок, дебитомера е ок, смених бобина на единия цилиндър, кабели са ок. И най-лощото е че няколко "майстори" не можаха да разберат какво й е и казваха "запърви път виждам такова нещо"дайте някакъв съвет...
    Bravo 1.8 GT

Давам - бензинова помпа Даже гарантирам на 99%
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

тестване е и работи... май че е почти перфектна ама не е тя
      Bravo 1.8 GT

Коментар

Слав написа:
        Давам - бензинова помпа Даже гарантирам на 99%
        абсурд. щом на високи храни значи няма проблем. ако беше обратно на ниски да е ок на високи да не дига налягане да, но в този случай са дюзите, тпс или малбда сонда. мисля първото
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Този двигател като му постави газова уредба някой квартален майстор разбирач и му се завива свят от грешки в ЕКУ.Бензиновата помпа въпреки ,че върти проблема може да е в гофрирания маркуч между нея и капака-корпус на сондата.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Правилно.Забравих да спомена и този вариант.Симптомите са на ниско налягане на горивото.Казвам го с такава сигурност, защото имах същия проблем със същите симптоми.Провери гофрирания маркуч, защото дупките по него не се забелязват лесно!
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

проблема ти идва от дюзите запушени и аз го имам каквото и да правиш караш ли на газ все някога се запушват
              1.6 16v 96 г. 103 hp.
              България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
              Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

Working...
              X