Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлична рейка и помпа Проблем Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хидравлична рейка и помпа Проблем Типо

Здравейте колеги,Така , преди вереме установих че рейката ми е за ремонт изпускаше хидравличната течност и затягаше волана , след като проверих възможностите които имам рещих да купя нова рейка(заводски рециклирана) отидих при майсторчета смениха ми я .Проблема обаче не стига че не се оправи ми точно същия си остана че и по зле.Хайде пак при тях рециклирахме помпата - пак същото.Накрая се оказа че ноавата рейка също изпуска от един щуцер оправиха го и все още съм си на същия хал .Сутрин като не е карана скърца ще ми се скъса сърцето течност пак губи и помпата вие на умрело.кажете моля ви каде да отида при добър майстор да ми оправи тези проблеми че ми писна и с Пари и без имам чувството че майсторите ни са под всякаква критика.
    Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
    Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Аз рециклирах моята рейка в един сервиз срещу входа на Окр. болница. Взеха ми 180 лв. и ми дадоха гаранция 3 месеца. По препоръка на познат отидох там. Не мога да се оплача, поне досега, вече 4 месеца всичко е ок. Ако желаеш ще ти пратя на ЛС точния адрес и телефон за връзка.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
    X