Колега , проблема смятам че е в жилото.Много разбирачи има :D Аз имах същия проблем когато взех Мареата , беше стояла дълго без да се кара и жилото явно беше изгнило , но се беше скъсало само опредилен брой телчета и се беше разпънало в следствие на което удълженото жило не дава достатъчно ход зада отцепи съединителя.Когато отидох в сервиз "майсторчетата" набързо дадоха диагноза че трябва да сменя съединителя :D като започнаха да ми говорят стандартните фрази като видят Фиат " те фиатите са така до 100хил.км. хвърлят по 2-3 съединителя" иде ше ми да му изкъртя зъбите но си спестих тези пари Всичко се оправи като смених жилото :D Дано и твоя проблем да е същия. Успех.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги голям проблем с Фиатката ... :(
Collapse
X
-
Atanas71 написа:...удълженото жило не дава достатъчно ход зада отцепи съединителя...Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:Atanas71 написа:...удълженото жило не дава достатъчно ход зада отцепи съединителя...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
не знам как точно се захваща, ама едно време на балканчето като не си стягах жилата на спирачките добре, и те вземат че изпуснат, аз натискам, а спирачки - греда! Звучи ми подобно - може и да станат нещата само с регулиране на жилото. хидравлични май са на ЖТД и ХГТ, като за последното не съм сигурен.
Коментар
-
Rokambol написа:Виж, пич, определението "май съеденителя е механичен", "май е с жило" не вършат работа. Има или няма жило? Просто отвори капака и виж вилката върху ск. кутия с какво се управлява!
Коментар
-
Shefy написа:Колега, ако питаш мен си с 300лв назад за новия комплектFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
[quote="loopТа сега идва следващия въпрос, казаха ми цена около 200лв. за съединител и 80лв. за труд, това много ли е? Малко ли е? Нормално ли е..? Поздрави.[/quote]Много хора от форума ще ти кажат ,че по-хубаво от Валео няма.Моето мнение е съединител марка АР.Цените ги виж на сайта на Хит ко иначе 100 е нормално за труд.
Коментар
-
lubobg написа:Много хора от форума ще ти кажат ,че по-хубаво от Валео няма.Моето мнение е съединител марка АР.Цените ги виж на сайта на Хит ко иначе 100 е нормално за труд.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар