Значи първо да кажа, че карам Fiat Bravo 1.2 16v `99-та година. Обикалях си днеска наляво-надясно, прибирам се вечерта и всичко си беше наред с колата, но след около 2 часа трябваше пак да излезна с нея и влизам в колата натискам съединителя, той беше потъл изобщо не можах да освободя от скорост?!
След това дадох на контакт освободих от скорост и запалих колата, но тя тръгна напред и трябваше да дръпна ръчната, за да мога да спра, пробвах да включа задна скорост, но колата претриса и изгасна.. пробвах 2 пъти и един и същи ефект, а съединителя си остава надолу, но като го бутна с крака на педала и като го пусна се връща нагоре.. и според мен не е пружинката ли .. или не знам какво.. и просто я оставих така на скорост и дръпнах ръчната, за да не паркирам в някоя друга кола ..
Тааа..въпроса ми е следния - Дали се е скъсало жилото.. или е заминал целия съединител .. просто не знам.. много ми е криво..
П.П.: Извинявам се за грешния раздел, но целта ми е повече хора да я видят, за да знам утре какво да правя...Поздрави ...

Коментар