Днес си получих моторчето и се глася да го монтирам на колата. Имам един въпрос, как да махна чистачките, не излизат от шлиците, някакъв чалъм ли има или.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация за моторчето за чистачките.
Collapse
X
-
При развита гайка леко разклащаш рамото и би трявало да излезне. Но ако му капнеш нещо за "разкарване" ще е по-добре при ваденето,но пък след това - според мен трябва да се подсуши перфектно!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Скоба или яка отверка като лост отдолу нагоре натискаш от 2 противоположни страни з/о не е само клеясването а и конуса го държи.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Здравейте колеги! Имах същия проблем с едно Пежо 306. Един час се борихме да извадим чистачките и се отказахме. Бях си купил спрей на Политрон, да го видя става ли за нещо. Определено това нещо работи и то доста добре. Та на следващия ден го взех с мен и напръскахме на Пежото чистачките. Сега няма да повярвате но след 1 мин. пробвахме и излезнаха без никакво усилие. Ако искате може да го пробвате но е скъп! Мога и да ви услужа ако сте наблизо.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар