Колеги, след едно от малкото ми ходения по сервизи, майсторите пак си оставиха ръцете имам проблем с въпросната клапа!Върнах да ми я оправят, но ми казаха, че просто и е дошло времето - нямам думи...Та проблема е:Като включа на вътрещна циркулация моторчето на клапата си цирилика докато стигне до затваряне и след това почва едно периодично потропване като прескачане на винтова предавка!Какво може да се е случило? Случвало ли ви се е и на вас? Имате ли лечение?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем сел клапа за циркулация на въздуха в купето на Браво
Collapse
X
-
Re: Проблем сел клапа за циркулация на въздуха в купето на Б
angelmilev написа:Колеги, след едно от малкото ми ходения по сервизи, майсторите пак си оставиха ръцете имам проблем с въпросната клапа!Върнах да ми я оправят, но ми казаха, че просто и е дошло времето - нямам думи...Та проблема е:Като включа на вътрещна циркулация моторчето на клапата си цирилика докато стигне до затваряне и след това почва едно периодично потропване като прескачане на винтова предавка!Какво може да се е случило? Случвало ли ви се е и на вас? Имате ли лечение?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Проблем сел клапа за циркулация на въздуха в купето на Б
stef написа:angelmilev написа:Колеги, след едно от малкото ми ходения по сервизи, майсторите пак си оставиха ръцете имам проблем с въпросната клапа!Върнах да ми я оправят, но ми казаха, че просто и е дошло времето - нямам думи...Та проблема е:Като включа на вътрещна циркулация моторчето на клапата си цирилика докато стигне до затваряне и след това почва едно периодично потропване като прескачане на винтова предавка!Какво може да се е случило? Случвало ли ви се е и на вас? Имате ли лечение?Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Колега щом не изключва явно някакъв датчик който трябва да отчете че е затворено се е пре...ал, мисля че някъде беше писано по тематаAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Мда... и аз мисля, че е датчик, но, като не ми се е налагало все още да го разглобявам не мога да говоря наизуст... Може би "майсторите" ти са счупили от немърливост датчика, който най-вероятно е обикновенно бутонче, което изключва мотора на калпата про нейното и затваряне. Най-вероятно е лесно да се оправи след, като все пак мотора работи, но е доста гадно място за работа...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар