От няколко дена ми е влязала една "муха" в главата- мисля да сменям изпускателната система на колата. Разгледах сайта на http://www.supersprint.com/homeuk.htm и видях,че предлагат за Фиат Браво 1.6/16V цялата изпускателна система- от колектора до крайното гърне. Едва ли ще мога да си позволя да сменя цялата система и за това съм решил да подменя само средното и задното гърне. Днес звънях в ХЕЕД’91 за да разбера колко ще ми струва това удоволствие, но се оказа че човека, който отговарял за продуктите на Supersprin отсъствал от работа и ми казаха да звънна утре. Някой ако знае нещо повече за цените на Supersprint за Фиат Браво или други марки автомобили от класа на Браво-то нека да каже.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за генерация "Supersprint"
Collapse
X
-
Rokambol написа:Това нещо на "Fox" струваше над 1000 евро за 1.8. Предполагам, че за 1.6 ще е същата цифра.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Аз съм с такъв Суперспринт и да ти кажа, че същото Браво като моето 1,8ГТ го наказах много лошо и то на Газ. Значи като влезеш Категорията Фиат/Браво/ 1,8Гт най-отдолу е моя модел. Според мен си струва, ако си решил да правиш сериозни подобрения по колата, но ако си ползваш колата в ежедневието не си струва. Иначе вади доста приличен звук, няма някакъв непоносим резонанс, а приятно и разрязващо асфалта изрязване :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар