Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за генерация "Supersprint"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за генерация "Supersprint"

От няколко дена ми е влязала една "муха" в главата- мисля да сменям изпускателната система на колата. Разгледах сайта на http://www.supersprint.com/homeuk.htm и видях,че предлагат за Фиат Браво 1.6/16V цялата изпускателна система- от колектора до крайното гърне. Едва ли ще мога да си позволя да сменя цялата система и за това съм решил да подменя само средното и задното гърне. Днес звънях в ХЕЕД’91 за да разбера колко ще ми струва това удоволствие, но се оказа че човека, който отговарял за продуктите на Supersprin отсъствал от работа и ми казаха да звънна утре. Някой ако знае нещо повече за цените на Supersprint за Фиат Браво или други марки автомобили от класа на Браво-то нека да каже.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Това нещо на "Fox" струваше над 1000 евро за 1.8. Предполагам, че за 1.6 ще е същата цифра. На Хеед и сайта им не работи
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
      Това нещо на "Fox" струваше над 1000 евро за 1.8. Предполагам, че за 1.6 ще е същата цифра.
      Майкооо, че то Фиат-а не струва толкова . Тези 1000 евро за цялата изпускателна система ли бяха? На сайта на Supersprint изпускателния колектор на 1.8 и 1.6 бяха много различни. На Браво 1.6 изглеждаше много по-масивен и вероярно е по-скъп.
      SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Взимай си Walker и си свиркай
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
          Взимай си Walker и си свиркай
          Според каталога им нямат нищо за Фиат. Пък и не съм сигурен дали Walker ще вадят спортен звук.
          SEAT Leon Cupra 300

Коментар

VooDoo написа:
            ...Тези 1000 евро за цялата изпускателна система ли бяха? ...
            От колекторите до последното гърне, вкл. и гарнитури + ламбда сондата. Пълен комплект. Вдига мощността с около 6-7 к.с., намалява разхода на гориво, а звука се "променя" над 3000об.
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V
            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

бях ги питал преди време за цена на средно и крайно гърне тотала беше някъде около 1600 лв. с монтаж и тн.
              Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Аз съм с такъв Суперспринт и да ти кажа, че същото Браво като моето 1,8ГТ го наказах много лошо и то на Газ. Значи като влезеш Категорията Фиат/Браво/ 1,8Гт най-отдолу е моя модел. Според мен си струва, ако си решил да правиш сериозни подобрения по колата, но ако си ползваш колата в ежедневието не си струва. Иначе вади доста приличен звук, няма някакъв непоносим резонанс, а приятно и разрязващо асфалта изрязване :D

Коментар

Working...
                X