При движение с 70 км/ч се получава едно като вертикално клатене на цялата кола, при 90 -100 км го няма, а при 150-160 вече го има доста силно.Най силно изразено е при 70 без значение дали е на скорост или е на свободна колата.не бих го определил като вибрации а като движение по път на вълнички все едно.Дали е само за баланс на джанти или може да е друго?Като пусна волана колата върви съвсем на право и може би за 100 метра съвсем леко кривва в някоя посокаБравото ми прави тоя проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вибрации при 70 км /час
Collapse
X
-
Вибрации при 70 км /час
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Re: Вибрации при 70 км /час
infineon написа:При движение с 70 км/ч се получава едно като вертикално клатене на цялата кола, при 90 -100 км го няма, а при 150-160 вече го има доста силно.Най силно изразено е при 70 без значение дали е на скорост или е на свободна колата.не бих го определил като вибрации а като движение по път на вълнички все едно.Дали е само за баланс на джанти или може да е друго?Като пусна волана колата върви съвсем на право и може би за 100 метра съвсем леко кривва в някоя посокаБравото ми прави тоя проблем.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
Яко крива джанта съветвам те до изправяне на джантата или нейната смяна не вдигай това 160-170 А и карането с крива джанта води до други последици и повреди.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Кал няма натрупана, джантите даже съм ги свалял наскоро и ги огледах не личи да има изкривено.Ако е джанта защо при 100 е абсолютно спокойно??На служебната баничарка с криви джанти волана играеше наляво надясно с при мен цялата кола сякаш подскача леко, при мен волана не играе.Колко пари е изправяне на джанта??Възможно ли е това да е заради единия амортисиор който е изтекъл като гледам и похлопва в дупки ?Кажете какво е че да не давам излишни пари че съм фалит отновоhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Кал няма натрупана, джантите даже съм ги свалял наскоро и ги огледах не личи да има изкривено.Ако е джанта защо при 100 е абсолютно спокойно??На служебната баничарка с криви джанти волана играеше наляво надясно с при мен цялата кола сякаш подскача леко.Колко пари е изправяне на джанта??Възможно ли е това да е заради единия амортисиор който е изтекъл като гледам и похлопва в дупки ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:infineon написа:Кал няма натрупана, джантите даже съм ги свалял наскоро и ги огледах не личи да има изкривено.Ако е джанта защо при 100 е абсолютно спокойно??На служебната баничарка с криви джанти волана играеше наляво надясно с при мен цялата кола сякаш подскача леко.Колко пари е изправяне на джанта??Възможно ли е това да е заради единия амортисиор който е изтекъл като гледам и похлопва в дупки ?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
infineon написа:Кал няма натрупана, джантите даже съм ги свалял наскоро и ги огледах не личи да има изкривено.Ако е джанта защо при 100 е абсолютно спокойно??На служебната баничарка с криви джанти волана играеше наляво надясно с при мен цялата кола сякаш подскача леко, при мен волана не играе.Колко пари е изправяне на джанта??Възможно ли е това да е заради единия амортисиор който е изтекъл като гледам и похлопва в дупки ?Кажете какво е че да не давам излишни пари че съм фалит отновоФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
моите също бяха криви, а щом на свободна пак ти трепери значи може да си сигурен че е от ходовата част. Изправи ги един маг по съвет на Tornado , за което съм му много благодарен. Взе ми 74 лв за всичките, защото сметна че едната не я е изкусорил като хората, защото гумите ми бяха с балони. След това нямаше треперене, съвсем друга кола А и като сменях гумите, джантите не бяха мръдналиRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Atanas71 написа:infineon написа:Кал няма натрупана, джантите даже съм ги свалял наскоро и ги огледах не личи да има изкривено.Ако е джанта защо при 100 е абсолютно спокойно??На служебната баничарка с криви джанти волана играеше наляво надясно с при мен цялата кола сякаш подскача леко, при мен волана не играе.Колко пари е изправяне на джанта??Възможно ли е това да е заради единия амортисиор който е изтекъл като гледам и похлопва в дупки ?Кажете какво е че да не давам излишни пари че съм фалит отновоhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
С чук не давай да ги млатят.Аз веднъж ей така щях да набия едни в Търново.Гумата се демонтира и джантата се поставя на една машина приличаща на струг.Посредством пневматичен цилиндър се извършва изправянето и ако се наложи дори се нагрява.Желателно е който я изправя да има подръка заварчик на алуминии ако се спука да може да я завари.Не е толкова страшно както го описах.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Както каза колегата Торнадо не позволявай на някои да блъска с чук по джантата а има и такива идиоти .Предварително когато спреш пред вулканизатор питай дали имат машина за изправяне на джанти , ако ти кажат че нямат но няма проблем ще я изправят бягай.Мразя хора печелбари на всяка цена гледат да ти вземат парите но работа няма да свършат не инвестират в машини а искат само да печелятФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Колега Торнадо какво стана с амортисиора дето ми прелдожи? Имаш ли за моя модел. Пратих ти ВИН номера на ЛСhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Tornado написа:С чук не давай да ги млатят.Аз веднъж ей така щях да набия едни в Търново.Гумата се демонтира и джантата се поставя на една машина приличаща на струг.Посредством пневматичен цилиндър се извършва изправянето и ако се наложи дори се нагрява.Желателно е който я изправя да има подръка заварчик на алуминии ако се спука да може да я завари.Не е толкова страшно както го описах.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Днес бях на гумажия . Предните джанти не са криви , каза че нямали баланс и едната гума била изместена- Спадна я отлепи я от джантата и я завъртя малко спрямо нея.Може ли да ми разясните защо е беше необходимо това.Освен това ми каза че задните ми гуми 175/70 r14 не били за мойто браво и можело заради тях да изкриви задните джанти.Наистина ли са неподходящи???http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар