Колеги колата е Мареа 2.4JTD от една седмица насам от време на време си светва чека и губя около 3-4 см. от педала на газта след няколко паления се оправя. На диагностика излезна потенциометър на газта та въпроса ми е има ли начин да се чисти или нещо подобно , може ли да ме изостави на път , защото ще патувам към края на седмицата.Предварително благодаря на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем потенциометъра на газта на Мареа JTD
Collapse
X
-
rosenmvr написа:Колеги колата е Мареа 2.4JTD от една седмица насам от време на време си светва чека и губя около 3-4 см от педала на газта след няколко паления се оправя. На диагностика излезна потенциометър на газта та въпроса ми е има ли начин да се чисти или нещо подобно , може ли да ме изостави на път , защото ще патувам към края на седмицата.Предварително благодаря на всички.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Скатара и питиетата са най малкия ни проблем , намерих вупросната букса след еднучасово проследяване на кабела излизаш от потенциометъра .Въпросната беше вързана с опашка разглобих я зачистих я и я напръсках с вд 40 това имах под ръка сега остана да видя тия дни дали ще имам ядове.Някои знае ли на кай кабел какво трябва да излиза иска ми се да го видя на съпротивление дали непрескача някъде.
Коментар
-
u_bo
ей, никой ли не е чел по контактните спрейове, че пише "тез неща са праат на откачен акумулатор"Кога ли някой ще изпищи?- Колега ВД40 е минал отдалечко покрай контактните спрейове.ЕДИТJacK`DanielS написа:да минал е ама се е спрял за малко. пак става! знам го от личен опит Поздрави!!!
Коментар
-
rosenmvr написа:Скатара и питиетата са най малкия ни проблем , намерих вупросната букса след еднучасово проследяване на кабела излизаш от потенциометъра .Въпросната беше вързана с опашка разглобих я зачистих я и я напръсках с вд 40 това имах под ръка сега остана да видя тия дни дали ще имам ядове.Някои знае ли на кай кабел какво трябва да излиза иска ми се да го видя на съпротивление дали непрескача някъде.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар