Здравейте колеги, при смяна накладки го съгледах въпросния как се бе лудо изметнал , та го набедих за виновен за разни потраквания и изпуквания при завои и други маневри, не ми се струва нещо сложно да го сменя, броейки оборотите при развиване, стига от псувни и блъскане да не забравя това. Ако някой е сменял нека спомене евентуалните трудности, струва ми се слабичка резбата и с повече мерак при стягане май може да се повреди .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна десен външен накрайник типо 1.4 ie
Collapse
X
-
Re: Смяна десен външен накрайник типо 1.4 ie
Plastex написа:Здравейте колеги, при смяна накладки го съгледах въпросния как се бе лудо изметнал , та го набедих за виновен за разни потраквания и изпуквания при завои и други маневри, не ми се струва нещо сложно да го сменя, броейки оборотите при развиване, стига от псувни и блъскане да не забравя това. Ако някой е сменял нека спомене евентуалните трудности, струва ми се слабичка резбата и с повече мерак при стягане май може да се повреди .TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
nikotipo написа:По добре мери точно в метрични единици...... и за коя резба говориш, там няма слаби резби, или разполагаш с прекомерно количество сила! Абе има тънкости и ако не си го правил не е лошо, да има опитен човек до теб! Успех!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Rokambol написа:За всеки случай си подготви един водопроводен ключ. Смяната е супер лесна и елементарна и не би трябвало изобщо да те затрудни. Само не разчитай на броя на навивките. Задължително мини на преден мост след това.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
nikotipo написа:По добре мери точно в метрични единици...... и за коя резба говориш, там няма слаби резби, или разполагаш с прекомерно количество сила! Абе има тънкости и ако не си го правил не е лошо, да има опитен човек до теб! Успех!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:nikotipo написа:По добре мери точно в метрични единици...... и за коя резба говориш, там няма слаби резби, или разполагаш с прекомерно количество сила! Абе има тънкости и ако не си го правил не е лошо, да има опитен човек до теб! Успех!fiat divak
Коментар
-
nikotipo написа:Честито....... друг път слушай песимиста ....... скоро ще успея някак да снимам и опиша подобни процеси, и въобще всичко, което ремонтирам по мойто Tipo!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:nikotipo написа:Честито....... друг път слушай песимиста ....... скоро ще успея някак да снимам и опиша подобни процеси, и въобще всичко, което ремонтирам по мойто Tipo!fiat divak
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар