Колата е Темпра, бензин, помпата е Бош. Потопена е до половината в буркан с бензин, давам ток от акумулатора (виждат се леки балончата в буркана), но помпата не качва бензин. Спорад вас така може ли да се провери дали помпата работи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинова помпа Типо/Темпра
Collapse
X
-
може и без да я потапяш. слагаш + и - за секунда само. ако тръгне правиш теста дали подкачва, че върти е ясно. щото при мен ей така пробвам дали върти ок върти, слагам в едно бурканче да видя с колко помпи/трябваше ми за пръскалки на фаровете/ и не подкачи 1 капка, а въртеше яко. тва еLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: Бензинова помпа Типо/Темпра
Fiat 127 написа:Колата е Темпра, бензин, помпата е Бош. Потопена е до половината в буркан с бензин, давам ток от акумулатора (виждат се леки балончата в буркана), но помпата не качва бензин. Спорад вас така може ли да се провери дали помпата работи?
Коментар
-
Re: Бензинова помпа Типо/Темпра
hit-ko написа:Fiat 127 написа:Колата е Темпра, бензин, помпата е Бош. Потопена е до половината в буркан с бензин, давам ток от акумулатора (виждат се леки балончата в буркана), но помпата не качва бензин. Спорад вас така може ли да се провери дали помпата работи?
Коментар
-
Re: помпа
kluchar написа:Ако се чува да бръмчи самото моторчето -да върти де ако е била на газ и нее имало бензин запичат четките може да е глътнала въздух и трябва да се обезвъздуши тогава може да разбереш дали работи а после като се сложи и на колата дали има и налягане -като се премери
Коментар
-
Fiat 127 написа:kluchar написа:Ако се чува да бръмчи самото моторчето -да върти де ако е била на газ и нее имало бензин запичат четките може да е глътнала въздух и трябва да се обезвъздуши тогава може да разбереш дали работи а после като се сложи и на колата дали има и налягане -като се премериLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Fiat 127 написа:kluchar написа:Ако се чува да бръмчи самото моторчето -да върти де ако е била на газ и нее имало бензин запичат четките може да е глътнала въздух и трябва да се обезвъздуши тогава може да разбереш дали работи а после като се сложи и на колата дали има и налягане -като се премери
Коментар
-
riiid написа:Става с едно допълнително реле.Отиваш при някои газаджии и го правят.Не е голяма философия и ти ако се захванеш,ще го направиш.
Коментар
-
Снимай я моля те, и я качи тук.Мен много ме е яд, че не направих малко снимки. Помпата е капсулована и наистина не подлежи на ремонт. И се стопява много зверски. Мисля че можеш да прекъснеш кабела който я захранва, мисля бяха зелен и зелен с черно, и да си сложиш едно ключе нейде около ръчната.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Снимай я моля те, и я качи тук.Мен много ме е яд, че не направих малко снимки. Помпата е капсулована и наистина не подлежи на ремонт. И се стопява много зверски. Мисля че можеш да прекъснеш кабела който я захранва, мисля бяха зелен и зелен с черно, и да си сложиш едно ключе нейде около ръчната.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар