единствения ръждопреобразувател който не е на киселинна основа е на Wurth но е доста скъп1 литър към 80 и няколко левааз си взех 50 мл. за към 5 и нещо и запечатва ръждата перфектно и няма други странични ефектии после може да се китва, боядисва и каквото си искаш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ръжда
Collapse
X
-
borkoi написа:единствения ръждопреобразувател който не е на киселинна основа е на Wurth но е доста скъп1 литър към 80 и няколко левааз си взех 50 мл. за към 5 и нещо и запечатва ръждата перфектно и няма други странични ефектии после може да се китва, боядисва и каквото си искаш
Коментар
-
borkoi написа:единствения ръждопреобразувател който не е на киселинна основа е на Wurth но е доста скъп1 литър към 80 и няколко левааз си взех 50 мл. за към 5 и нещо и запечатва ръждата перфектно и няма други странични ефектии после може да се китва, боядисва и каквото си искашfiat divak
Коментар
-
wwalker написа:Най-евтиното което намерих е 35лв. за 50мл спрей с цвят като оригиналния!?Как така ги ’бъркат’? При мен вкара някъв номер от под предния капак в компютъра и той му ’изплю’ боята.Варна ли е най-скъпия град или и аз не знам...
Коментар
-
///// написа:wwalker написа:Най-евтиното което намерих е 35лв. за 50мл спрей с цвят като оригиналния!?Как така ги ’бъркат’? При мен вкара някъв номер от под предния капак в компютъра и той му ’изплю’ боята.Варна ли е най-скъпия град или и аз не знам...SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар