Забелязах че под десния ми праг боята е започнала леко да се лющи и се показва ръжа. Как мога да я спра да не се разпростране че идва и зима? Не е на видно място така че не е необходимо да предоядисвам, само да спра разпространението. Ако го изшкуря и малко с кит достатъчно ли ще е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ръжда
Collapse
X
-
И при мен на задния номер и за взеки случай извади един каталог и сравнихме боята 1:1. Има цяла стена с различни цветове бои всяка в кутия с дозатор. Човека натисна едно копче и всички бои в кутиите взеха да се разбъркват и след 4-5 мин по компютъра гледаше от кой цвят колко мл да сложи, от някои капна само по 4-5 капкиFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
wwalker написа:Най-добре стържиш с шкурката, после чистиш ръждата с препарат или кока-кола, тънко кит и накрая спрей. Щом не е на видно място ползваш някаъв готов спрей с близък цвят, че идва скъп да ти правят като оригиналната боя.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:wwalker написа:Най-добре стържиш с шкурката, после чистиш ръждата с препарат или кока-кола, тънко кит и накрая спрей. Щом не е на видно място ползваш някаъв готов спрей с близък цвят, че идва скъп да ти правят като оригиналната боя.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Vladim написа:wwalker написа:Най-добре стържиш с шкурката, после чистиш ръждата с препарат или кока-кола, тънко кит и накрая спрей. Щом не е на видно място ползваш някаъв готов спрей с близък цвят, че идва скъп да ти правят като оригиналната боя.fiat divak
Коментар
-
Neno Er написа:Преобразувателя на ръжда е някаква киселина...Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Vladim написа:Roko написа:...Аз тъкмо така възнамерявах да си направя барабаните...Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар