Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ръжда

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

единствения ръждопреобразувател който не е на киселинна основа е на Wurth но е доста скъп1 литър към 80 и няколко левааз си взех 50 мл. за към 5 и нещо и запечатва ръждата перфектно и няма други странични ефектии после може да се китва, боядисва и каквото си искаш
    Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

borkoi написа:
      единствения ръждопреобразувател който не е на киселинна основа е на Wurth но е доста скъп1 литър към 80 и няколко левааз си взех 50 мл. за към 5 и нещо и запечатва ръждата перфектно и няма други странични ефектии после може да се китва, боядисва и каквото си искаш
      Ако става дума за този, който прилича на малко на бяло фрапе (ега ти сравнението ), пак е на Вюрт, наистина е страхотен!
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

borkoi написа:
        Ето това имах и аз предвид....... ефтините варианти не си заслужават! Ортофосфорната кисилина остава като един дебел слой мазгоч който сам по себе си е добър но става само за нещо като ограда например и е неприложим жърху автомобил! За този който купувам аз нямам формула, но е както този на "Wurth", само е по-евтин-30лв. кило! Аз съм за "Wurth"!
        fiat divak

Коментар

wwalker написа:
          Най-евтиното което намерих е 35лв. за 50мл спрей с цвят като оригиналния!?Как така ги ’бъркат’? При мен вкара някъв номер от под предния капак в компютъра и той му ’изплю’ боята.Варна ли е най-скъпия град или и аз не знам...
          Колега, искам да те помоля да кажеш къде във Варна "забъркват" такива спрейове!

Коментар

///// написа:
            wwalker написа:
            Най-евтиното което намерих е 35лв. за 50мл спрей с цвят като оригиналния!?Как така ги ’бъркат’? При мен вкара някъв номер от под предния капак в компютъра и той му ’изплю’ боята.Варна ли е най-скъпия град или и аз не знам...
            Колега, искам да те помоля да кажеш къде във Варна "забъркват" такива спрейове!
            Живко, в двора на бившата авто-школа( срещу затвора) има няколко сервиза. В един от тях мисля ,че има машина коята забърква такива спреове. Мисля,че боите бяха марка sikkens.
            SEAT Leon Cupra 300
            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Working...
            X