Значи на моята Тема днес засекох харченето с точност!!! С всичките му настройки - които и така не станаха 14.9л./100км. Това за този двигател 2.0 16в/150 мулета как е за градско? Какво ще кажете! То е ясно че има какво да се прави в посока надолу ама за сега това е най-добрия вариант на фона на 25/100 примерно Значи имам и един въпрос Някой може ли да каже инжекцията до колко градуса на водата обогатява значително и над колко въобще не обогатява а си е в рамките на нормалното! Защото за да вдигна 50-60 градуса са ми необходими около 4-5 км което си е доста! Нещо в главата ми излиза че над 76 градуса си влиза в съотношение 14.7/1 на сместта! Защото моя термостат е за смяна и докато вдигна 75 градуса трябва да измина около 12341км. ако въобще ги направи! Сигурно ако го смена според вас колко би паднал разхода надолу от споменатите в момента 14.9 литра?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко харчи и как е?
Collapse
X
-
Re: Колко харчи и как е?
BO написа:Значи на моята Тема днес засекох харченето с точност!!! С всичките му настройки - които и така не станаха 14.9л./100км. Това за този двигател 2.0 16в/150 мулета как е за градско? Какво ще кажете! То е ясно че има какво да се прави в посока надолу ама за сега това е най-добрия вариант на фона на 25/100 примерно Значи имам и един въпрос Някой може ли да каже инжекцията до колко градуса на водата обогатява значително и над колко въобще не обогатява а си е в рамките на нормалното! Защото за да вдигна 50-60 градуса са ми необходими около 4-5 км което си е доста! Нещо в главата ми излиза че над 76 градуса си влиза в съотношение 14.7/1 на сместта! Защото моя термостат е за смяна и докато вдигна 75 градуса трябва да измина около 12341км. ако въобще ги направи! Сигурно ако го смена според вас колко би паднал разхода надолу от споменатите в момента 14.9 литра?Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Малък от моя страна, що за разход е това? Имам в предвид, баща ми има една каруца Опел Вектра А, която е с C20XE мотор, 2.0 16в, 110 КВ, 196НМ. Има прилична динамика. При проба от моя страна пълен-празен резервоар ми даде разход 10,4 разход в града. Карах я нормално, без да превишавам 4,5 хил. оборота. Двигателя е на над 15 години(имам в предвид разработката му).
Коментар
-
me_to_u написа:Малък от моя страна, що за разход е това? Имам в предвид, баща ми има една каруца Опел Вектра А, която е с C20XE мотор, 2.0 16в, 110 КВ, 196НМ. Има прилична динамика. При проба от моя страна пълен-празен резервоар ми даде разход 10,4 разход в града. Карах я нормално, без да превишавам 4,5 хил. оборота. Двигателя е на над 15 години(имам в предвид разработката му)."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Re: Колко харчи и как е?
BO написа:Нещо в главата ми излиза че над 76 градуса си влиза в съотношение 14.7/1 на сместта! Защото моя термостат е за смяна и докато вдигна 75 градуса трябва да измина около 12341км. ако въобще ги направи! Сигурно ако го смена според вас колко би паднал разхода надолу от споменатите в момента 14.9 литра?Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар