Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво SX и GT
Collapse
X
-
EVITA написа:... вози по-твърдо със сигурност, но на мен ми харесва.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Може би имаш право.Но веднага ще те "контрирам" ... на Пежото съм с 185/60/14 ,а Фиата е с 195/50-55/15 ... толкова ли е голяма разликата,мисля че не. И двата размера са ниски и нямат толкова голямо усукване. Специално при Пежо и Фиат разликата е в окачването-сигурен съм. При Фиат с модификация SX и GT ... незнам!п.п. vsd имаш ЛС -да те питам нещо ама по друга темаПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Ей благодаря за многото отговори, не мислех че някой ще отговори толкова бързо или че изобщо ще отговори и затова не съм поглеждала тамата най-много благодраности на ogi28bизбрала съм си явно по -доброто - GTvan_dal:Означението GT никога няма да го видиш на друг модел освен 1,8 л. двигател както и HGT си стои само върху 2,0 л.snake написа:Струва ми се, че SX оборудването включва и онези гадните дръжки на вратите, които буквално се разпадат от слънцето. Не е така. Мойто браво беше SX и не беше с гадните дръжки. Един приятел има GT и дръжките му се разпадат.vsd:PS3: LeA с този аватар, ако жената прочете форума, ще спре да ме пуска по срещи.
Коментар
-
ogi28b написа:За съжаление бира няма да се пие, защото колегата не прие облога. vsd - ти като си заидвал по срещи, малиии не моем са утървем от теб! Айде тая вечер сме на бояна, нали знаеш?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
ogi28b написа:За съжаление бира няма да се пие, защото колегата не прие облога. vsd - ти като си заидвал по срещи, малиии не моем са утървем от теб! Айде тая вечер сме на бояна, нали знаеш?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ogi28b написа:van_dal написа:но който ми покаже заводско и да може да го докаже 1.6 GT печели каса бира.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Jimy написа:EVITA написа:... вози по-твърдо със сигурност, но на мен ми харесва.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар