Когато има съкращение GT, това е от така известното "Гран Туризмо"... или спортната врсия така да се каже! При всички случаи Джи Ти е е по-добър вариант!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво SX и GT
Collapse
X
-
ogi28b написа:westdogg написа:А при бензинките вече има и разлика в двигателите , както каза колегата 10 коня.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Означението GT никога няма да го видиш на друг модел освен 1,8 л. двигател както и HGT си стои само върху 2,0 л. означенията от сорта sx, elx, и др. означават какви са екстрите, въпреки че в повечето случаи има разминавания от това което пише и това какви са екстрите, защото човек си ги поръчва при закупуването на автомобила.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Означението GT никога няма да го видиш на друг модел освен 1,8 л. двигател както и HGT си стои само върху 2,0 л. означенията от сорта sx, elx, и др. означават какви са екстрите, въпреки че в повечето случаи има разминавания от това което пише и това какви са екстрите, защото човек си ги поръчва при закупуването на автомобила.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Колежката е написала, че си е купила вече колата. Но ако все още не я е купила и търси съвет да си вземе Bravo GT като моето. Доволна съм, особено сравнено с предишната ми Brava 1.6, 1.8-то е доста напред с материала и откъм екстри и откъм вървене.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Когато си търсих Браво JTD105 умишлено търсих версия GT. Даже в един автосалон ме предупредиха , че се качвам в GT: " ...да знаеш ,че вози по-твърдо щото е GT..." Моя избор беше продиктуван от общия вид на колата и отвън и отвътре ,като при GT ми харесва много повече от SX. Може би има разлика и в окачването ,но ... незнам! Иначе Bravo JTD105 GT "стъпва" много стабилно, с добри амортесьори и достатъчно конфортно!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
van_dal написа:Означението GT никога няма да го видиш на друг модел освен 1,8 л. двигател както и HGT си стои само върху 2,0 л.
Коментар
-
ogi28b написа:van_dal написа:Означението GT никога няма да го видиш на друг модел освен 1,8 л. двигател както и HGT си стои само върху 2,0 л.
Коментар
-
snake написа:Струва ми се, че SX оборудването включва и онези гадните дръжки на вратите, които буквално се разпадат от слънцето.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
snake написа:Струва ми се, че SX оборудването включва и онези гадните дръжки на вратите, които буквално се разпадат от слънцето.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
До намесат на колегата ogi28b бях започнал да се чудя дали някой наистина ще обясни на хубавата колежка Най-общо казано, традицията при Фиат е базавото оборудване да се обозначава с S. Следващото ниво при Браво е SX, а GT би трябвао да е най-доброто стандартно оборудване. При другите модели има ELX, HSX, HLX и т.н. От там нататък започват допълнителните, поръчкови екстри, които не се включват като стандартно ниво на оборудване. Що се отнася до GT, това е съкращението на Gran Turismo, с което италианците обозначават всяко по-мощно и комфортно возило, независимо от марката. Сега вече, не само италианците го правят, разбира се. В случая с Браво, това означение се използва при двигатели от 1.6 нагоре, като при 2.0 има HGTАко питаш, обаче, кое ниво какви екстри точно включва, това могат да ти го кажат само производителите. Да не говорим, че и в едно и също оборудване понякога има разлики между различните страни. Например, това оборудване, което на новото Браво е Active, не е едно и също в България и Англия.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ogi28b написа:van_dal написа:Означението GT никога няма да го видиш на друг модел освен 1,8 л. двигател както и HGT си стои само върху 2,0 л.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар