Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво SX и GT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тихо бе,вуйчо Оги,ще ги изплашиш.Па и с тия керамични плочки на съединителя(изчака ми се чакалото докато дойдат)как взе да тръгва и спря да боксуваааа,баси кефа.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

van_dal , късно видяхме темата , инъче снощи на сбирката трябваше да те пратим за каса бира
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

хахах ами ти най-добре си смени подписа на "БРАВО ТД 75" и така ще си най- в далаверата и ще спечелиМ много бира!

Коментар

Red Storm написа:
          ...тапицерия,екстри.При SX липсва спойлера на задния капак,копчето за реглажа на осветеността на таблото и ABS. И не съм убеден, че GT върви повече от SX.Ако искаш,можем да ги пробваме.
          За тапицерията мисля че грешиш, освен ако не си я сменил с някое GT. Може и някъде другаде да има разлики, аз все още държа на мойтУ демек, че GT-то е по-твърдо. За вървежа съм сигурен, че са еднакво силни. Ти си с чип, а и някой колеги от не знание ли, кво ли ... настояват, че имаш моторетката с 100 к.с и променливата Гарет турбина. Ама както казваш да вземем и да ги пробваме,а?п.п.: ето и комшийката е навита, аз пък искам да пробвам класическо 1.8GT/113 к.с ... мисля беше/п.п.: а и още нещо: ще те питам за модването на съединителчето ... ама на място
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Red Storm написа:
            Тихо бе,вуйчо Оги,ще ги изплашиш.Па и с тия керамични плочки на съединителя(изчака ми се чакалото докато дойдат)как взе да тръгва и спря да боксуваааа,баси кефа.
            Ееее, успя ли да ги сложиш тези плочки. Намери ли инфо колко трябва да са дебели, кажи нещо повече де
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

И мойто е SX, ама си има и АБС и копче за регулиране на фаровете и 2 аербага...докато на един приятел е GT и няма АБС, няма дори и един аербаг, единственото което има повече е тъмния салон и спойлерчето на третата врата....Ама скоро и аз ще го монтирам тва спойлерче барабар с прагове от ХГТ
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Бира и за мен !!!! Моето Браво е 1.6 GT 1999 бензин
                Bravok 1.6 16vGT ГИ FOBOS

Коментар

ibgv написа:
                  Бира и за мен !!!! Моето Браво е 1.6 GT 1999 бензин
                  Те я изпиха още 2008-ма година. Ако е останло нещо, в което силно се съмнявам е отдавна развалено.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                  X