Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво SX и GT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Jimy написа:
    Когато си търсих Браво JTD105 умишлено търсих версия GT. Даже в един автосалон ме предупредиха , че се качвам в GT: " ...да знаеш ,че вози по-твърдо щото е GT..." Моя избор беше продиктуван от общия вид на колата и отвън и отвътре ,като при GT ми харесва много повече от SX. Може би има разлика и в окачването ,но ... незнам! Иначе Bravo JTD105 GT "стъпва" много стабилно, с добри амортесьори и достатъчно конфортно!
    Дам вози по-твърдо със сигурност, но на мен ми харесва.
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Окачването не е ли еднакво. Не виждам причина да вози по твърдо, освен гумите.
      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

EVITA написа:
        ... вози по-твърдо със сигурност, но на мен ми харесва.
        Ейи ама айде ся де ... Сега серьозно,на мен също ме кефи как се движи автомобила. Много стабилен, даже като си го купих от Бургас се "юрнах" по магистралата за Пловдив и по завоите забелязах, че и с 100-120 км/ч няма клатене ,няма забавяне на реакцията на автомобила. Каквото му кажа го прави ! Карал съм/и сега понякога/Пежо от същия клас като големина и тегло,но разликата е огромна. Там всеки завой е придружен с голяма доза накланяне на автомобила и това естествено ти пречи да се почувстваш сигурен. п.п. като тегло на купетата SX и GT вероятно са еднакви,но може би пружините им са с различна твърдост...незнам,може и да няма разлика. просто всичките ми съмнения са свързани с това ,което споделих по-преди.
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Чувството за твърдо возене и стабилност е по вероятно от гумите да идва, отколкото от различно окачване. Поне според мен.
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Може би имаш право.Но веднага ще те "контрирам" ... на Пежото съм с 185/60/14 ,а Фиата е с 195/50-55/15 ... толкова ли е голяма разликата,мисля че не. И двата размера са ниски и нямат толкова голямо усукване. Специално при Пежо и Фиат разликата е в окачването-сигурен съм. При Фиат с модификация SX и GT ... незнам!п.п. vsd имаш ЛС -да те питам нещо ама по друга тема
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Аз усещам разлика между 185/55/15 и 195/50/15. С първите вози по меко. То все пак всеки различно си го усеща де
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Ей благодаря за многото отговори, не мислех че някой ще отговори толкова бързо или че изобщо ще отговори и затова не съм поглеждала тамата най-много благодраности на ogi28bизбрала съм си явно по -доброто - GT
                van_dal:Означението GT никога няма да го видиш на друг модел освен 1,8 л. двигател както и HGT си стои само върху 2,0 л.
                вече съм виждала моето е такова с GTр хд е 1,6 казвайте кога ще изпием бирата
                snake написа:Струва ми се, че SX оборудването включва и онези гадните дръжки на вратите, които буквално се разпадат от слънцето. Не е така. Мойто браво беше SX и не беше с гадните дръжки. Един приятел има GT и дръжките му се разпадат.
                те мойте затова ги сменихме бяха на парцал
                vsd:PS3: LeA с този аватар, ако жената прочете форума, ще спре да ме пуска по срещи.
                сменяй паролата и гледай жена ти да не ми види снимката, за да си нямаш проблеми

Коментар

За съжаление бира няма да се пие, защото колегата не прие облога. vsd - ти като си заидвал по срещи, малиии не моем са утървем от теб! Айде тая вечер сме на бояна, нали знаеш?

Коментар

ogi28b написа:
                    За съжаление бира няма да се пие, защото колегата не прие облога. vsd - ти като си заидвал по срещи, малиии не моем са утървем от теб! Айде тая вечер сме на бояна, нали знаеш?
                    Мн хора ли ще сте на бояна?
                    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

ogi28b написа:
                      Не бях влизал в темата, ей сега набързо ще си отворя една кръчма, че то иначе изчерпване няма :D Еми сбъркал съм за дизелаците, или по-скоро не съм ги добавил, но който ми покаже заводско и да може да го докаже 1.6 GT печели каса бира.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                        но който ми покаже заводско и да може да го докаже 1.6 GT печели каса бира.
                        Току-що си спечелих каса бира!!!ZFA18200004912016 - Bravo 1.6 GT - 1999 г.Ако не вярваш провери го в ЕПЕР

Коментар

ogi28b написа:
                          van_dal написа:
                          но който ми покаже заводско и да може да го докаже 1.6 GT печели каса бира.
                          Току-що си спечелих каса бира!!!ZFA18200004912016 - Bravo 1.6 GT - 1999 г.Ако не вярваш провери го в ЕПЕР
                          Ей човек от теб не мое да се измъкне :D печелиш.....усмивка по радиото
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Jimy написа:
                            EVITA написа:
                            ... вози по-твърдо със сигурност, но на мен ми харесва.
                            Ейи ама айде ся де ... Сега серьозно,на мен също ме кефи как се движи автомобила. Много стабилен, даже като си го купих от Бургас се "юрнах" по магистралата за Пловдив и по завоите забелязах, че и с 100-120 км/ч няма клатене ,няма забавяне на реакцията на автомобила. Каквото му кажа го прави ! Карал съм/и сега понякога/Пежо от същия клас като големина и тегло,но разликата е огромна. Там всеки завой е придружен с голяма доза накланяне на автомобила и това естествено ти пречи да се почувстваш сигурен. п.п. като тегло на купетата SX и GT вероятно са еднакви,но може би пружините им са с различна твърдост...незнам,може и да няма разлика. просто всичките ми съмнения са свързани с това ,което споделих по-преди.
                            Jimy,няма никаква разлика в окачването.Моето SX и твоето GT са еднакви по цвят,джанти,тапицерия,екстри.При SXлипсва спойлера на задния капак,копчето за реглажа на осветеността на таблото и ABS. И не съм убеден,че GT върви повече от SX.Ако искаш,можем да ги пробваме.
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

И аз съм навита
                              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

абе неговото се е изчипкало ако не се лъжа, така че не ги пробвайте, само ще му дишате пушека. Сега преброих 18 човека които ще пият бира, от касата остават 2 бири - 1 за мен, и 1 за колежката-автор Нека бъде доставена на ОМВ-Бояна, за срещата на ФИАТ, около 22:00 в неделя. Заповядайте.

Коментар

Working...
                                X