Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с някой датчик на студено време

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с някой датчик на студено време

Значии когато паля колата сутрин на по хладно време и ми свети лампата на инжекциона докато температурата на двигателя стигне до средата.Когато паля вечер след работа не свети, обаче колата е била на слънце и е нагорещена.Дори първо палене за деня да е ако е следобед не ми свети лампата.Струва ми се че при студено време и студен двигател нещо някой датчик се базика ама незнам кой.На диагностика докато стигна колата загреее и лампата угасне.Също сутрин рано има едно леелко придърпване на първа- смисъл натиснал съм леко газта и колата върви на моменти сякаш сама подава газ и си я отнема.Ако карам без да подавам газ не го прави.Кажете по тези симптоми към какво да се насоча да сменя.Иначе си върви няма проблеми май и разхода ми е леекинко завишен към 10 градско.За бравото става дума газ нямам.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Re: Проблем с някой датчик на студено време

infineon написа:
    Значии когато паля колата сутрин на по хладно време и ми свети лампата на инжекциона докато температурата на двигателя стигне до средата.Когато паля вечер след работа не свети, обаче колата е била на слънце и е нагорещена.Дори първо палене за деня да е ако е следобед не ми свети лампата.Струва ми се че при студено време и студен двигател нещо някой датчик се базика ама незнам кой.На диагностика докато стигна колата загреее и лампата угасне.Също сутрин рано има едно леелко придърпване на първа- смисъл натиснал съм леко газта и колата върви на моменти сякаш сама подава газ и си я отнема.Ако карам без да подавам газ не го прави.Кажете по тези симптоми към какво да се насоча да сменя.Иначе си върви няма проблеми май и разхода ми е леекинко завишен към 10 градско.За бравото става дума газ нямам.
    иди на диагностика.въпреки че гасне - трябва да е записана грешката в комп-а

Коментар

Ами ходих в красно село при едни.Закачи го на нещо - текдот май го нарече едно устройство с дисплей и кабел.Гледа и вика няма грешка всичко било наред в момента.
      FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

ако ти е преди 98-ма - иди на някоя среща дето има колеги с ВИЗА-та

Коментар

Ами преди 98-ма ми е. Само VISA UNISCAN ли показва грешките на дебитната карта??Човека в сервиза я гледа с друга програма?.В момента съм далчеч от сервизи. Може ли да кажете кой датчик е вероятно да прави проблем??Знам, че е трудно се пак, но дайте предположения
          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

ламбда сонда, TPS, детонационен, датчик на колянов вал, температурен (ако са отделни на табло и за ЕКУ) засега това предполагам

Коментар

Working...
            X