В края на краищата, след 2 часа зяпане под жабката се оказа, че кабелите не са добре свързани и това поражда проблема. Нямам идея кой кабел е за вентилацията и климатика и поради факта, че като завъртя наляво не работи, а надясно - работи, използвах изолирбланд... да живее тоя, дето е измислил изолирбланда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно, не ми работи вентилацията!!
Collapse
X
-
ele написа:В края на краищата, след 2 часа зяпане под жабката се оказа, че кабелите не са добре свързани и това поражда проблема. Нямам идея кой кабел е за вентилацията и климатика и поради факта, че като завъртя наляво не работи, а надясно - работи, използвах изолирбланд... да живее тоя, дето е измислил изолирбланда.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:ele написа:В края на краищата, след 2 часа зяпане под жабката се оказа, че кабелите не са добре свързани и това поражда проблема. Нямам идея кой кабел е за вентилацията и климатика и поради факта, че като завъртя наляво не работи, а надясно - работи, използвах изолирбланд... да живее тоя, дето е измислил изолирбланда.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
В края на краищата тая кола я правиха в 4 града и нищо не направиха. Добре, че игорях с 40 лева общо Та като се върнах започнах отначало. ДОбре, че съседът ме закара при Панчо (ел. техник, някъде му имам телефона - ако някой го иска - да пише, че боядисвам и не ми се ще да изтърва гсм-а в кофата с боя като миналата година ). Вентилаторът под жабката не работеше добре, поправи го човекът и сега вентилацията работи перфект. Каза, че е добре и копчето на таблото да сменя. Сега е ред на климатика... мисля да отида срещу Практикер Става въпрос за ВарнаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Eле, четох ти неволите. Не ги знам какви са били тези в сервиза, но явно са минали под дъгата задружно. От Бургас съм и при нас ги има тези "майстори". Радвам се, че се оправяш сама. Стискам ти палци да нямаш други подобни неволи. Леко боядисване.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Eле, четох ти неволите. Не ги знам какви са били тези в сервиза, но явно са минали под дъгата задружно. От Бургас съм и при нас ги има тези "майстори". Радвам се, че се оправяш сама. Стискам ти палци да нямаш други подобни неволи. Леко боядисване.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар