Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешно, не ми работи вентилацията!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В края на краищата, след 2 часа зяпане под жабката се оказа, че кабелите не са добре свързани и това поражда проблема. Нямам идея кой кабел е за вентилацията и климатика и поради факта, че като завъртя наляво не работи, а надясно - работи, използвах изолирбланд... да живее тоя, дето е измислил изолирбланда.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      В края на краищата, след 2 часа зяпане под жабката се оказа, че кабелите не са добре свързани и това поражда проблема. Нямам идея кой кабел е за вентилацията и климатика и поради факта, че като завъртя наляво не работи, а надясно - работи, използвах изолирбланд... да живее тоя, дето е измислил изолирбланда.
      Невольооооо, Невольоооо, Невольоооо ма!Оказа се градско, че метода направи си сам не е чужд и на нежния пол. Браво! Евалла!
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
        ele написа:
        Невольооооо, Невольоооо, Невольоооо ма!Оказа се градско, че метода направи си сам не е чужд и на нежния пол. Браво! Евалла!
        С това обслужване по сервизите, човек се научава рано или късно да се оправя сам - или с приятели на по бира .

Коментар

Fiat Bravo GT '97 1,8 16V 113 к.с. - лична
          Skoda Octavia '06 1,6 101 к.с. - служебна

Коментар

В края на краищата тая кола я правиха в 4 града и нищо не направиха. Добре, че игорях с 40 лева общо Та като се върнах започнах отначало. ДОбре, че съседът ме закара при Панчо (ел. техник, някъде му имам телефона - ако някой го иска - да пише, че боядисвам и не ми се ще да изтърва гсм-а в кофата с боя като миналата година ). Вентилаторът под жабката не работеше добре, поправи го човекът и сега вентилацията работи перфект. Каза, че е добре и копчето на таблото да сменя. Сега е ред на климатика... мисля да отида срещу Практикер Става въпрос за Варна

Коментар

Eле, четох ти неволите. Не ги знам какви са били тези в сервиза, но явно са минали под дъгата задружно. От Бургас съм и при нас ги има тези "майстори". Радвам се, че се оправяш сама. Стискам ти палци да нямаш други подобни неволи. Леко боядисване.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                Eле, четох ти неволите. Не ги знам какви са били тези в сервиза, но явно са минали под дъгата задружно. От Бургас съм и при нас ги има тези "майстори". Радвам се, че се оправяш сама. Стискам ти палци да нямаш други подобни неволи. Леко боядисване.
                Ами то няма начин да не се оправяш сам, поне мен няма кой да ме уреди, тъй че нямам избор....Иначе за Панчо: 0887202945. Вече 4 дена работи вентилацията - което е рекорд

Коментар

Working...
                X