Тъй като сменях предни амортисьори и не ми остана време да ида на реглаж на предницата и колата изяде гумите от вътрешната страна, а и носи надясно...Да питам къде в София мога да ида за реглаж на предния мост и колко пари струва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реглаж преден мост Къде?
Collapse
X
-
pakumba написа:хубаво, ама теоритично!!! не трябва реглаж след смяна на аморт. то какво да им регулират на тях, което ти си сложил накриво??? няма квоEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
не казвам, че е нямало нужда от реглаж, а че от амортисьорите не се регулира нищо. имаше тема наскоро, единствения начин да регулираш оттам е д аразпробиваш и разширяваш дупки, което как се сещаш не е от завода предвиденоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:не казвам, че е нямало нужда от реглаж, а че от амортисьорите не се регулира нищо. имаше тема наскоро, единствения начин да регулираш оттам е д аразпробиваш и разширяваш дупки, което как се сещаш не е от завода предвиденоEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
pakumba написа:не казвам, че е нямало нужда от реглаж, а че от амортисьорите не се регулира нищо. имаше тема наскоро, единствения начин да регулираш оттам е д аразпробиваш и разширяваш дупки, което как се сещаш не е от завода предвиденоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Именно и аз това имах в предвид, че не се знае какво е бъзикано по колата... А за майсторът който ми ги сменя само добри думи до сега, макар че е чак в родния Плевен, но от както я имам избягвам на други места да я карам, понеже е познат на баща ми, а и не ме натоварва с много пари. Иначе за предницата може да е бил и друг проблема....Като я купих едно от първите неща, които направих е да я закарам на реглаж на предницата, не че имаше проблем, но така да ми е спокойно на главата...Та закарах я в Плевен в СБА...До тогава бях доволен от тях, но се оказа че са сменили майстора. ТА почна пича да я прави...Три пъти или четири я разглабя...всеки път ставаше все по-зле....Накрая я закърпи, а и на мен ми писна да го чакам и си я взех и я карах до сега така.А може и проблема да е в носача. дето ми сменяха. Важното е, че сега е ок.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Колега на тебе колко ти взеха и доволен ли остана?А интересното е, че колата отново дърпа надясно...малко по-малко от преди....Явно е от гумите, понеже със зимните, които са 4-ри еднакви и нови няма такъв проблем.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Колега на тебе колко ти взеха и доволен ли остана?А интересното е, че колата отново дърпа надясно...малко по-малко от преди....Явно е от гумите, понеже със зимните, които са 4-ри еднакви и нови няма такъв проблем.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар