Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реглаж преден мост Къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реглаж преден мост Къде?

Тъй като сменях предни амортисьори и не ми остана време да ида на реглаж на предницата и колата изяде гумите от вътрешната страна, а и носи надясно...Да питам къде в София мога да ида за реглаж на предния мост и колко пари струва.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

диана гуми за вас - последно беше 25лв.
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Преди месец правих реглаж в Люлин,след Била(вдясно),сервиза май се казваше D&N(продават хамъри) сива нова сграда.30 лв,лазарен стенд,разпечатка с данните по каталог,преди реглажа и след регл;ажа пък няма и хора.

Коментар

хубаво, ама теоритично!!! не трябва реглаж след смяна на аморт. то какво да им регулират на тях, което ти си сложил накриво??? няма кво
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
          хубаво, ама теоритично!!! не трябва реглаж след смяна на аморт. то какво да им регулират на тях, което ти си сложил накриво??? няма кво
          Направих реглажа в D&N в младост 4....При мене определено имаше нужда...беше се разкрачила супер много предницата и за товая гумите ми са се изтрили...Сега всичко е ок...От сервиза ти дават листче, на което има данни за всичко, като е разграфено на 3 колонки. Първата е от базата данни...втората е със показанията преди ремонта и третата с показанията след ремонта.
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

не казвам, че е нямало нужда от реглаж, а че от амортисьорите не се регулира нищо. имаше тема наскоро, единствения начин да регулираш оттам е д аразпробиваш и разширяваш дупки, което как се сещаш не е от завода предвидено
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
              не казвам, че е нямало нужда от реглаж, а че от амортисьорите не се регулира нищо. имаше тема наскоро, единствения начин да регулираш оттам е д аразпробиваш и разширяваш дупки, което как се сещаш не е от завода предвидено
              Е аз имах в предвид, че при монтажа на амортисьорите може да са пипали и някой друг болт, накрайник и така....А после се сетих, че преди това и десен носач сменях и може да е от това

Коментар

pakumba написа:
                Точно така ,но не се знае майстора какво е разпилявал за смяната им.Както се казва може през ауспуха да ги е подменял.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Именно и аз това имах в предвид, че не се знае какво е бъзикано по колата... А за майсторът който ми ги сменя само добри думи до сега, макар че е чак в родния Плевен, но от както я имам избягвам на други места да я карам, понеже е познат на баща ми, а и не ме натоварва с много пари. Иначе за предницата може да е бил и друг проблема....Като я купих едно от първите неща, които направих е да я закарам на реглаж на предницата, не че имаше проблем, но така да ми е спокойно на главата...Та закарах я в Плевен в СБА...До тогава бях доволен от тях, но се оказа че са сменили майстора. ТА почна пича да я прави...Три пъти или четири я разглабя...всеки път ставаше все по-зле....Накрая я закърпи, а и на мен ми писна да го чакам и си я взех и я карах до сега така.А може и проблема да е в носача. дето ми сменяха. Важното е, че сега е ок.

Коментар

да е мастери сякви има. колко ти взеха за реглажа, интересно ми е, че и аз се каних 6 месеца да отида и ей сеа отидох, та да сравня как вървят цените
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ами вчера в сервиза, който съм споменал по-горе ми взеха 30 лева за преден мост...там съм писал и в какво се състои.

Коментар

Geraka написа:
                        Ами вчера в сервиза, който съм споменал по-горе ми взеха 30 лева за преден мост...там съм писал и в какво се състои.
                        ясно, мерси
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Колега на тебе колко ти взеха и доволен ли остана?А интересното е, че колата отново дърпа надясно...малко по-малко от преди....Явно е от гумите, понеже със зимните, които са 4-ри еднакви и нови няма такъв проблем.

Коментар

Geraka написа:
                            Колега на тебе колко ти взеха и доволен ли остана?А интересното е, че колата отново дърпа надясно...малко по-малко от преди....Явно е от гумите, понеже със зимните, които са 4-ри еднакви и нови няма такъв проблем.
                            ам на мен 15, но го правих в провинцията :D не ми дадоха разпечатка, не знам тоя дори откъде разбра какви са допуските за моята кола като му висях на главата и не погледна никъде, ама за 15 леуа толкоз. доволен.... не знам, струва ми се, че е добре, но ми изпускаше едната гума и сега я оправих и не знам с еднакво надути гуми дали няма д апочне да дърпа :D каза ми, че съм имал 4 град отклонение, което е било много
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

реглаж

на тунела на Люлин има мисля че беше 15-17 лв много е на ясно с нещата имат и уреди
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                              X