Първия път смених лампичката... след няколко дни гледам пак същия габарит не свети. Извадих лампичката - здрава. Сложих я пак - светна... Оня ден пак гледам габарита не свети... Имате ли някаква идея за по-здраво закрепване?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прекъсват ли ви габаритите?
Collapse
X
-
Re: Прекъсват ли ви габаритите?
spark написа:Първия път смених лампичката... след няколко дни гледам пак същия габарит не свети. Извадих лампичката - здрава. Сложих я пак - светна... Оня ден пак гледам габарита не свети... Имате ли някаква идея за по-здраво закрепване?
-
Често срещан проблем за съжаление. Писнало ми е от него. Получава се от лош контакт. Зачисти си със шкурка контактните метални повърхности и готово.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
На мен по едно време ми се загуби десния мигач, а също и късите (отдясно). Всичко опира до връзки и контакт. Хващаш едно по едно кабелчетата и започваш да клатиш. Обикновено светлината се появява и изчезва и вече остава да намериш къде е лошия контакт. УспехFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
с типото имах такива проблеми навремето...и сега тъщата ги има нормално е..особено сега като застудява...интересното при мен е, 4е като натискам спира4ки и ми светка леко лампи4ката за допълнителните стопове за мъгла.... тия тоци са много опасна и неразгадаема работа, тъй да знаете...Bravo - 1,2 - 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар