става въпрос за колата на баща ми1,6 моноима и газправи го и на двете горивазначи става въпрос за момент, когато колата е студенапали и работи на 3 цилиндъраслед 2-3 мин се оправя самапри повторно палене си работи екстраако загасне в момента като е на 3 цилиндъра, после пали с 1000 зора или не пали (сякаш се дави)свещите са нови, със старите пак го правешекакво и е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Астра, понякога пали на 3 цилиндъра...
Collapse
X
-
Това е редовен номер на този модел. На диагностика нищо не излиза, а прекъсва. Може да ти скъса нервите. Лечението е в оторизиран сервиз на Опел. Честно казано, нямам идея какво правят (не казват), но след няколко посещения колата се оправя. Срещал съм поне десет такива случая, на Астри, минали през няколко майстори, със сменени свещи, кабели и всевъзможни датчици, но без успех. Дано да се справите без посещения в сервиза на фирмата.
Коментар
-
Sev написа:тъкмо нея гледах преди 5 минне е сменяна от насколата е в баща ми около 60 000 км , 6-7 годинине знам как трябва да изглежда, но сякаш не беше много добреLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар