Не знам точно какъв дизел е мотора, но мисля че е TD може и да няма Т интересуваме дали този мотор е здрав и надежден и какъв разход на гориво дава в градски условия, колата има климатик ел. стъкла за еърбег не съм сигурен - за 2900 дали си заслужава ?Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Fiat Punto 1,7 Д, или нещо друго с климатик...?
Collapse
X
-
Re: Мнения за Fiat Punto 1,7 Дизел
NewUser написа:Не знам точно какъв дизел е мотора, но мисля че е TD може и да няма Т интересуваме дали този мотор е здрав и надежден и какъв разход на гориво дава в градски условия, колата има климатик ел. стъкла за еърбег не съм сигурен - за 2900 дали си заслужава ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Re: Мнения за Fiat Punto 1,7 Дизел
NewUser написа:Не знам точно какъв дизел е мотора, но мисля че е TD може и да няма Т интересуваме дали този мотор е здрав и надежден и какъв разход на гориво дава в градски условия, колата има климатик ел. стъкла за еърбег не съм сигурен - за 2900 дали си заслужава ?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
аз имам такова пунтаче и вече повече от година съм страшно доволен от мотора!!! Зимата ми палеше почти веднага,без много да въртя - като се има впредвид,че свещите ми бяха за смяна...разхода в никъв случай не е 10 дори и при ръчка - сега дори и с тези цени на нафтата за 20лева минавам точно 110км. което почти ме удовлетворява По принцип не е бърз и динамичен мотор,няма много ряз и не става за дръпки,но в градски условия е перфектен и то ако ще го кара жена например!!!мойто е с всички екстри за модела- ABS,Air Bag,клима,ел.пакет,хидравлика,централно,аларма,пре карана музика и миналото лято го взех за 3000лв. сега бая са паднали и не давай повече от 2500
Коментар
-
sehnsucht написа:аз имам такова пунтаче и вече повече от година съм страшно доволен от мотора!!! Зимата ми палеше почти веднага,без много да въртя - като се има впредвид,че свещите ми бяха за смяна...разхода в никъв случай не е 10 дори и при ръчка - сега дори и с тези цени на нафтата за 20лева минавам точно 110км. което почти ме удовлетворява По принцип не е бърз и динамичен мотор,няма много ряз и не става за дръпки,но в градски условия е перфектен и то ако ще го кара жена например!!!мойто е с всички екстри за модела- ABS,Air Bag,клима,ел.пакет,хидравлика,централно,аларма,пре карана музика и миналото лято го взех за 3000лв. сега бая са паднали и не давай повече от 2500A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колеги идеята е следната, понеже личният ми автомобил предстои да стане фирмен, а аз ще разполагам с около 3000 лв. и искам да си взема пак Пунто, но с климатик интересува ме кой е подходящият мотор за градско с клима т.е. с климатика да дава около 8 градско което мисля че е нормално, но 10 вече е много , може и ПалиоFiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар