Колеги, здравейте!Карам Браво 1.8 и съм му навъртял 17 хил. км без ядове, обаче днес ми скъса нервите. Връщах се към София и естествено бях с пуснат климатик. На един баир ми направи впечатление, че стрелката на температурния датчик леко се покачи нагоре, може би 1 деление над средата. Тъй като и преди ми се е случвало датчика леко да се вдигне на горе при пуснат климатик не му обърнах внимание. Обикновено при спиране на климатика до няколко минути се връща пак на средата. Обаче този път баш на баира колата загуби мощност и буквално спря. При опит да запаля, пали, изпърпорва за половин минута след което гасне. Направи ми впечатление, че веднъж подавайки контакт датчика на температурата вдигна стрелката почти до червената зона, след което я свали на средата. Отворих капака и понеже нищо не разбирам погледнах нивото на антифриза и маслото - всичко си беше както трябва. Оставих така колата и звъннах на приятел, който живее наблизо да дойде да даде едно рамо. Сигурно съм го чакал половин час, през което време колата изстина. Той като дойде запали я и нямаше гаснене или нестабилни обороти. Явно беше изстинала и се беше нормализирала. Потеглих към софия и в продължение на 60 км не ми е дала никакви проблеми. Вече пристигайки в София ми изгасна на два светофара, но след почивки от по половин час и отворен преден капак успях да се прибера до вкъщи. Някакви идеи къде да търся проблема? Мерси предварително на всички!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.8 губи мощност и гасне насред път
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар