Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предозиране на маслената течност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предозиране на маслената течност

Здравейте причтели. Имам следния въпрос към вас.Преди 2 дни си доливах около 400-500гр масло тъй като постоянно ми сълзи от главата на двигателя. Докато доливах постоянно мерех и всичко си беше ок, обаче си викам тази сутрин да го погледна и се оказа че е над максимума.Кажете какво да правя защото знам че не е хубаво да ти е над максимума?

Със спринцовка и тънък маркуч през щеката.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

а случайно да ти мирише на бензин маслото?

Коментар

Ако е над макса ще ти избие от кадето му е най лесно, което никак няма да ти хареса. Но тъй като на теб ти тече вече както каза, може да ти потече повече. Ходи да ти сменят гарнитура и да ти видят главата дали не е крива. Кофти е да се набутваш за масло и постоянно да доливаш.
        CSI in the CAR !!!
        Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

u_bo написа:
          а случайно да ти мирише на бензин маслото?
          В тия жеги и ако кара постоянно няма как да разбере. А и не е посочил автомобила така че предполагам че не е с механична помпа на която при съсано платно вкарава горивото в картера.
          BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

spark написа:
            Със спринцовка и тънък маркуч през щеката.
            Има някои "умници" които казват: Карай, то излишното ще изгори. Това да не е трактор?Изчакваш да се стече хубаво и както казва spark ,"изсмукваш" колкото трябва.чичо Нено
            Fiat Punto 1,1- 1996г.
            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Working...
            X