Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за пунто 1.2/16в/80кс-2000г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за пунто 1.2/16в/80кс-2000г

здравейте колеги от скоро имам фиата и искам да сложа тапицерия но не знам как да сваля подглавниците някои може ли да помогне.искам да му направя някаде комп.тест защото нещо като сменям скоростите и оборотите падат на 400-500 и на място колата пак има ниски обороти около 650-750 и играят.моля за съвет
    Прикачени файлове

колега това за оборотите е всеобщ проблем системата на БОШ си е*бала мамата та относно подглавниците немога да се сетя какъв модел бяха ама ако са като другите кадето пръчките си стоят неподвижни във седалката взимаш една тънка отверка и като погледнеш в дупките кадето са забити "пръчките" се виждат едни П образни скоби които са забите хоризонтално в основата на "пръчките" та бръкваш с отверката и ги изваждаш и после дърпаш подглавника и излиза. само да ти кажа че тази процедура е доста сложна и доста нерви се трошат защото не е лесно. лесно е само за обяснение успех !!!

Коментар

Re: за пунто 1.2/16в/80кс-2000г

martin_bs написа:
      здравейте колеги от скоро имам фиата и искам да сложа тапицерия но не знам как да сваля подглавниците някои може ли да помогне.искам да му направя някаде комп.тест защото нещо като сменям скоростите и оборотите падат на 400-500 и на място колата пак има ниски обороти около 650-750 и играят.моля за съвет
      колега виждам че си от бургас. за диагнотика има няколко места кадето ще ти обарнат внимание(качествено) едното е сервиз "бош" на околоврьстното за меден рудник.ако там имат много работа отиваи в "металик" и тарси -Диан
      FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

мерси за съветите.подглавниците имат едно копче отстрани и се движат нагоре-надолу.а за диагностиката какви пари ориентировачно трябва да имам?

Коментар

Working...
        X