здравейте колеги от скоро имам фиата и искам да сложа тапицерия но не знам как да сваля подглавниците някои може ли да помогне.искам да му направя някаде комп.тест защото нещо като сменям скоростите и оборотите падат на 400-500 и на място колата пак има ниски обороти около 650-750 и играят.моля за съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за пунто 1.2/16в/80кс-2000г
Collapse
X
-
колега това за оборотите е всеобщ проблем системата на БОШ си е*бала мамата та относно подглавниците немога да се сетя какъв модел бяха ама ако са като другите кадето пръчките си стоят неподвижни във седалката взимаш една тънка отверка и като погледнеш в дупките кадето са забити "пръчките" се виждат едни П образни скоби които са забите хоризонтално в основата на "пръчките" та бръкваш с отверката и ги изваждаш и после дърпаш подглавника и излиза. само да ти кажа че тази процедура е доста сложна и доста нерви се трошат защото не е лесно. лесно е само за обяснение успех !!!
-
Re: за пунто 1.2/16в/80кс-2000г
martin_bs написа:здравейте колеги от скоро имам фиата и искам да сложа тапицерия но не знам как да сваля подглавниците някои може ли да помогне.искам да му направя някаде комп.тест защото нещо като сменям скоростите и оборотите падат на 400-500 и на място колата пак има ниски обороти около 650-750 и играят.моля за съветFIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар